Amslod-FietstcomfortFietscomfort-Hero-Desktop
Amslod-FietstcomfortFietscomfort-Hero-Mobiel

Het fietscomfort van een Amslod e-bike

Door de combinatie van de verschillende kwalitatieve onderdelen is het fietscomfort van Amslod erg hoog. Zoals het Amslod-zadel, het solide frame en de eenvoudig instelbare stuurpen.

Ervaar zelf het fietscomfort van de Amslod e-bikes! Bezoek één van onze Experience Centers of vraag een gratis proefrit bij u thuis aan.

Frame geometrie

Het unieke frame van Amslod levert een grote bijdrage aan het fietscomfort. Want niet alleen het formaat van het frame bepaalt hoe u optimaal fietst maar ook de geometrie. Amslod besteedt daarom extra aandacht aan de juiste geometrie. Naast geometrie zijn ook de ergonomische instellingen belangrijk. Zoals de hoogte van het zadel, de hoogte van het stuur en de afstand tussen het zadel en het stuur. Met een juiste zithouding voorkomt u namelijk klachten aan schouders, polsen, rug, nek en knieën.

Solide frame

Het solide frame is de basis van elke Amslod-fiets, want hoe hoger de kwaliteit van het frame, hoe beter de fiets rijdt. Het frame is dus van grote invloed op het jarenlange fietsplezier. Alle Amslod-frames zijn stuk voor stuk geproduceerd onder de strengst geldende productiestandaarden, hitte behandeld voor maximale stijfheid en gelakt met oog voor het kleinste detail.  

Amslod-FietstcomfortSolide-frame

Standaard

Amslod voorziet alle e-bikes van een standaard, deze is gemonteerd op de achtervork. Dit zorgt ervoor dat de fiets niet uit balans kan raken. Ook wanneer de fiets geparkeerd wordt met bagage in de fietstassen (maximaal 25 kg).

Amslod E-drifter+ zadel

Het nieuwe Amslod E-drifter+ zadel geeft meer fietscomfort! Het Amslod E-drifter+ zadel heeft een extra breed oppervlakte van maar liefst 22 cm. De speciale vacuüm-technologie met driedimensionale hoge resolutie foamstructuur vermindert piekdrukken tot wel 45%. Het zadel heeft standaard twee geïntegreerde onderhoudsvrije elastomeerveren voor extra schokdemping. Bovendien zorgt de duurzame en comfortabele toplaag voor een versterkte elasticiteit en is dus extra goed bestand tegen krassen en slijtage.

‘’ Wist u dat iedere Amslod 2021 middenmotor e-bike wordt geleverd met een gratis zadelupgrade t.w.v. €50.-‘’

Amslod-Fietstcomfortstandaard

Stuurpen en zadelpen

De juiste stuurhoek en zithouding is van belang voor een prettige fietservaring. Wist u dat de juiste stuurhoek zelfs uw wervelkolom beschermt? Zo voorkomt u chronische rug- en schouderklachten. 

Stuurpen
Op elke Amslod e-bike stelt u gemakkelijk zonder gereedschap de stuurhoogte in. Deze e-bike wordt standaard geleverd met een traploos instelbare stuurpen.

Zadelpen
Voor extra fietscomfort levert Amslod standaard uw e-bike met een verende zadelpen. Door deze zadelpen past u gemakkelijk zonder gereedschap de zadelhoogte aan. Wist u dat maar liefst tot 30% van de trillingen worden gereduceerd in combinatie met een Amslod-zadel met elastromeerveren?  

Ook de dubbel geveerde voorvork verhoogt het fietscomfort. De voorvork ontlast namelijk uw armen, polsen en handen. De Amslod-voorvork stelt u eenvoudig in, dit op basis van het gewicht van de berijder, het terrein waarop gereden wordt en uw persoonlijke rijstijl.

Ervaar zelf het fietscomfort van de Amslod e-bikes! Bezoek één van onze Experience Centers of vraag een gratis proefrit bij u thuis aan.

Amslod-Fietstcomfortstuurpen