Amslod zakelijk

Elektrische fietsen zijn steeds populairder en bij Amslod heb je de beste keuze. In onze winkels kun je alle modellen bekijken en uitproberen. We willen dat jij de perfecte elektrische fiets vindt die bij jou past. Onze adviseurs staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van de juiste fiets. Bij Amslod geloven we in kwaliteit en daarom bieden we uitstekende garantie en service. Als je ooit problemen hebt met je elektrische fiets, staan wij voor je klaar om het op te lossen. We bieden ook handige diensten zoals fietsverzekering en onderhoudsbeurten, zodat je zorgeloos kunt genieten van je elektrische fiets. Kom langs in een van onze winkels voor een gratis proefrit en ontvang een gratis brochure om meer te weten te komen over onze elektrische fietsen. We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij Amslod!

Zakelijk leasen

Voordelig en op maat

Zakelijk leasen

Sinds 1 januari 2020 zijn de regels met betrekking tot zakelijk leasen van fietsen en elektrische fietsen veranderd. De bijtelling voor een leasefiets is vastgesteld op 7%, waardoor het aanbieden van een leasefiets voor werkgevers aantrekkelijker is geworden. Bij Amslod kun je elektrische fietsen leasen via operationele lease of financiële lease. We geven advies over welke leasevorm het meest geschikt is voor jouw bedrijf.

Werkkosten- regeling of fietsplan

Regelingen en vergoedingen

Werkkosten- regeling of fietsplan

Met de werkkostenregeling (WKR) kun je als werkgever een deel van het totale fiscale loon besteden aan onbelaste vergoedingen, verstrekkingen en terbeschikkingstellingen voor werknemers. Stel bijvoorbeeld een fietsplan voor je werknemers. Onze adviseurs staan klaar om mee te denken over de mogelijkheden.

Aanschaf

Groener naar je werk

Aanschaf

Schaf de elektrische fietsen van Amslod aan voor je bedrijf om ter beschikking te stellen aan personeel, bijvoorbeeld voor woon-werkverkeer. Dit draagt bij aan het verminderen van files, uitstoot en bevordert direct de vitaliteit en gezondheid van collega's. Vraag onze adviseurs naar de aantrekkelijke financiële regelingen.

Meer weten over Amslod zakelijk?

Neem contact op

Meer weten over Amslod zakelijk?

Benieuwd naar wat Amslod voor jouw bedrijf betekent? Neem gemakkelijk en vrijblijvend contact met ons op. Onze Amslod Zakelijk-adviseur staat voor je klaar. We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij Amslod!

Kampioenskorting

De Luton is ANWB Goed getest 2024, dat gaan we vieren! Onze Active Max en Active Plus collectie nu met 300 euro korting. Elektrische fiets inruilen? Dan ontvang je nog eens 300,- inruilkorting en fiets je al voor 1999,-

Gratis proefrit

De beste manier om erachter te komen of een elektrische fiets bij je past, is door een proefrit te maken, bij je thuis of in een winkel!

x
loader
Bezig met laden...