Nationale fietsplan

Wil je genieten van de vrijheid van een elektrische fiets van Amslod en je op een gezonde manier bewegen naar je werk? Met het Nationale Fietsplan is dit eenvoudig te realiseren! Als jouw werkgever deelneemt aan het Nationale Fietsplan, kun je profiteren van aanzienlijke voordelen.

FISCFREE

Fiscfree is een toonaangevend bedrijf op het gebied van fiscaalvriendelijke arbeidsvoorwaarden en biedt werkgevers en werknemers de mogelijkheid om te profiteren van aantrekkelijke voordelen, waaronder het Nationale Fietsplan. Als partner van het Nationale Fietsplan maakt FiscFree het voor bedrijven eenvoudig om hun werknemers te stimuleren om met de fiets naar het werk te komen.

Door samen te werken met FiscFree kunnen bedrijven hun werknemers de kans bieden om een nieuwe fiets aan te schaffen met belastingvoordeel. Dit draagt niet alleen bij aan een gezondere levensstijl en een verminderde CO2-uitstoot, maar het stimuleert ook de mobiliteit en het welzijn van werknemers.

 

Het Nationale Fietsplan

Met het Nationale Fietsplan van FiscFree kunnen bedrijven hun maatschappelijke verantwoordelijkheid tonen door duurzame mobiliteit te bevorderen en tegelijkertijd hun werknemers te belonen met een aantrekkelijk voordeel. Zo dragen ze bij aan een groenere toekomst en een gezondere werkplek.

 

De voordelen

In het kort

De voordelen

Dit plan maakt het mogelijk om met fiscaal voordeel een gloednieuwe Amslod elektrische fiets aan te schaffen - met kortingen die kunnen oplopen tot maar liefst 52%. Het is een slimme en voordelige manier om een 'fiets van de zaak' te krijgen, ondersteund door werkgevers en diverse initiatieven.

Hoe het werkt

Stap voor stap

Hoe het werkt

1.    Laat je adviseren, maak een proefrit en maak een keuze uit de verschillende Amslod-modellen
2.    Schaf een splinternieuwe elektrische fiets van Amslod aan met tot 52% voordeel
3.    Kies, passend bij jouw voorkeur, voor aanvullende service en garantie, op een servicepunt of op jouw voorkeurslocatie  

De voorwaarde

Slechts één vereiste

De voorwaarde

Het enige dat nodig is om via het Nationale Fietsplan een fiets aan te schaffen, is dat jouw werkgever hieraan deelneemt. 

Bezoek ons

Met onze winkels door het hele land is Amslod altijd bij jou in de buurt. Kom langs voor een proefrit of persoonlijk advies.

Lees onze blog

Ben je benieuwd naar de laatste tips, trends en verhalen uit de fietswereld? Lees onze blog!

x
loader
Bezig met laden...