Elektrische fiets leasen

Met het Leaseplan van Amslod open je de deur naar een wereld vol gemak en vitaliteit. Je kunt onze elektrische fietsen privé en zakelijk leasen. Vraag je werkgever naar de mogelijkheden betreffende zakelijk leasen. We vertellen je hieronder graag hoe het werkt.

De voordelen

In het kort

De voordelen

1.    Vermijd een grote eenmalige uitgave, maar betaal eenvoudig per maand 
2.    Fiets jouw favoriet en kies éen van de diverse Amslod-modellen, passend bij jouw stijl en behoefte.
3.    Fiets zorgeloos met passende aanvullende garantie en onderhoud tijdens jouw leaseperiode, afgestemd op jouw levensstijl en fietsgebruik
4.    Blijf actief, geniet van de wereld om je heen en ervaar de vrijheid 

Stap vandaag nog over op het gemak van leasen en begin jouw reis naar een actievere levensstijl met Amslod. 

Eenvoudig en snel

Stap voor stap

Eenvoudig en snel

Je kunt online direct een lease-aanvraag doen via leasefiets.nl/amslod. Op deze pagina vind je een overzicht met de elektrische fietsen van Amslod die beschikbaar zijn voor het leaseplan. Wij raden aan om eerst een proefrit te maken voordat je een elektrische fiets kiest. Maak een proefrit in éen van onze winkels of bij jou thuis. Bekijk hier een overzicht van al onze winkels of maak een proefrit bij jou thuis via amslod.nl/proefrit-aanvragen. 

Over Leasefiets

Betrouwbare leasepartij

Over Leasefiets

Leasefiets is onderdeel van Friesland Lease, een erkende Nederlandse leasemaatschappij. Leasefiets heeft een hoge klantwaardering en is in 2023 beloond door VZR met de titel ‘Beste Leasemaatschappij 2023’.

Bezoek ons

Met onze winkels door het hele land is Amslod altijd bij jou in de buurt. Kom langs voor een proefrit of persoonlijk advies.

Lees onze blog

Ben je benieuwd naar de laatste tips, trends en verhalen uit de fietswereld? Lees onze blog!

x
loader
Bezig met laden...