Instructievideo's per collectie

 

 

Bij Amslod begrijpen we dat eenvoud en gemak belangrijk zijn voor jouw fietservaring. Daarom hebben we een reeks handige instructievideo's samengesteld om je te helpen bij eenvoudige reparaties en onderhoud aan je elektrische fiets. Bespaar tijd en kosten door zelf aan de slag te gaan - een praktische en leerzame ervaring.

 

 

Active Max

 

Meer weten over het afstellen van jouw zadel of uitleg over de Amslod LCD kleurendisplay? Bekijk de instructievideo's voor de fietsen uit de Active Max collectie: de Hedon, Milton en Luton.

Active Plus

 

Kom alles te weten over de LCD kleurendisplay en het afstellen van de remcensoren van jouw elektrische fiets. Bekijk de instructievideo's voor de fietsen uit de Active Plus collectie.

Premium Plus

 

In deze video's wordt onder andere uitleg gegeven over de DC40 Display en het afstellen van diverse onderdelen van jouw elektrische fiets uit de Premium Plus collectie.

Comfort Flow

Staat jouw zadel toch niet helemaal op de juiste hoogte? Of wil je liever de code van jouw display uitschakelen? Bekijk de instructievideo's voor de uitleg over o.a. deze onderwerpen en meer. 

Active Classic

 

Wist je dat je zelf de standaard van jouw fiets gemakkelijk kunt afstellen? Hoe je dit kunt doen, zie je in de instructievideo's van de Active Classic collectie. 

City Elite

 

Pas jouw Lite display helemaal aan naar jouw behoeften. Bekijk de instructievideo's waarin o.a. uitgelegd wordt hoe je de helderheid en de meeloopsnelheid instelt.

Kom je er niet uit? Aarzel niet om contact met ons op te nemen of advies te vragen bij de servicepunten in één van onze winkels. 

x
loader
Bezig met laden...