Veilig onderweg

Bij Amslod begrijpen we dat je pas zorgeloos kan fietsen als je je veilig voelt en je fiets vertrouwt. Daarom zijn onze elektrische fietsen ontworpen met aandacht voor diverse veiligheidsfactoren, zowel voor de fiets als de fietser. Lees hieronder meer over de unieke veiligheidskenmerken van onze elektrische fietsen.

 

Bekijk onze fietsen

Fietsverlichting

veilig en automatisch

Fietsverlichting

Met de veilige (automatische) fietsverlichting van Spanninga ben je altijd zichtbaar onderweg. De verlichting is extra helder, waardoor je ook meer zicht hebt in het donker. 

LED-remlicht

Zichtbaar voor anderen

LED-remlicht

De LED-remlichten waarover onze elektrische fietsen beschikken, geven andere weggebruikers inzicht in jouw fietsgedrag: ze zien precies wanneer jij remt. Hiermee voorkom je onvoorspelbare botsingen. 

Antiblokkeersysteem (ABS)

Veilig remmen

Antiblokkeersysteem (ABS)

Het Shimano antiblokkeersysteem (ABS) biedt jou als fietser een aanzienlijke veiligheidsverbetering. Door je remkracht te optimaliseren en de remafstand te verkorten, zorgt het ABS-remsysteem voor een betrouwbare en voorspelbare remervaring. Dit draagt bij aan een comfortabel en zorgeloos fietsplezier, doordat je met meer vertrouwen en controle kunt remmen in verschillende fietsomstandigheden. Lees meer over Shimano op onze partnerpagina.

Anti-lekbanden

Voorkom lekke banden

Anti-lekbanden

Je weet hoe vervelend een lekke band kan zijn. Bij Amslod hebben we daarom speciaal ontwikkelde anti-lekbanden van CST op onze elektrische fietsen. Deze banden hebben een sterke beschermende laag die scherpe voorwerpen weerstaat, zodat je aanzienlijk minder kans hebt op een lekke band. Dankzij de versterkte zijwanden zijn de banden ook duurzaam en slijtvast. Met CST anti-lekbanden kun je dus met een gerust hart op pad, wetende dat je minder onderhoud hebt en veiliger rijdt. Lees meer over CST op onze partnerpagina.

Smooth Start-Stop

Soepel en veilig rijden

Smooth Start-Stop

Wat is het precies? ‘Smooth Start-Stop’ staat voor geleidelijk starten en stoppen. Deze functie garandeert een geleidelijke en beheerste start en stop. Dit is vooral belangrijk op hellingen: zo vermindert het risico op plotselinge, ongecontroleerde bewegingen. Ongeacht het terrein, behoud je op deze manier steeds de volledige controle over je fiets, voor een veiligere en comfortabelere rit. 

Meer informatie

Ontdek onze elektrische fietsen

Gratis brochure

Ontvang nu gratis de elektrische fietsen brochure per post of mail met informatie over onze fietsen, prijsinformatie en testresultaten. 

Maak een proefrit

Bezoek één van onze winkels of test onze fietsen in alle rust bij jou thuis.

x
loader
Bezig met laden...