Vraag een proefrit aan

Een proefrit maken is essentieel bij het kiezen van de juiste elektrische fiets. Het biedt de mogelijkheid om het comfort, de prestaties en de kwaliteit van de fiets te ervaren zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken.

Reserveer jouw tijd!

Maak een proefrit

Maak direct een afspraak

Proefrijden op één van de elektrische fietsen van Amslod? Plan direct een vrijblijvende afspraak in voor een proefrit aan huis of in een van onze winkels.

Bezoek onze winkels

Met of zonder afspraak

Bezoek onze winkels

Je bent altijd welkom om onze elektrische fietsen te ontdekken. Natuurlijk kun je bij ons binnen wandelen zonder afspraak, maar als je een afspraak maakt, verzekeren we je dat er een adviseur beschikbaar is die zich volledig op jou kan richten. Hij of zij begeleid je bij het kiezen van de juiste fiets, beantwoordt je vragen en geeft je tijd en ruimte om onze fietsen te testen.

 

Bezoek winkel

Test onze fietsen thuis

Gratis proefrit aan huis

Test onze fietsen thuis

Ontdek het gemak en de kwaliteit van een elektrische fiets van Amslod in je vertrouwde omgeving van je eigen huis. Onze adviseurs komen naar je toe met een uitgebreide selectie van fietsen, zodat je in alle rust kunt testen in jouw buurt. Zo kun je de fietsen testen op wegen waar je normaalgesproken ook fietst. Ideaal! Maak eenvoudig een afspraak op onze website.

 

Maak afspraak

x
loader
Bezig met laden...