Reserveer jouw tijd!

Maak een proefrit

Maak direct een afspraak

Proefrijden op één van de elektrische fietsen van Amslod? Plan direct een vrijblijvende afspraak in voor een proefrit aan huis of in een van onze winkels.

We bellen je zo snel mogelijk om een afspraak in te plannen voor een proefrit bij jou thuis.

Bezoek onze winkels

Met of zonder afspraak

Bezoek onze winkels

Je bent altijd welkom om onze elektrische fietsen te ontdekken. Natuurlijk kun je bij ons binnen wandelen zonder afspraak, maar als je een afspraak maakt, verzekeren we je dat er een adviseur beschikbaar is die zich volledig op jou kan richten.

 

Hij of zij begeleid je bij het kiezen van de juiste fiets, beantwoordt je vragen en geeft je tijd en ruimte om onze fietsen te testen.

 

 

Bezoek winkel

Test onze fietsen thuis

Gratis proefrit aan huis

Test onze fietsen thuis

Ontdek het gemak en de kwaliteit van een elektrische fiets van Amslod in je vertrouwde omgeving van je eigen huis. Onze adviseurs komen naar je toe met een uitgebreide selectie van fietsen, zodat je in alle rust kunt testen in jouw buurt.

 

Zo kun je de fietsen testen op wegen waar je normaalgesproken ook fietst. Ideaal! Maak eenvoudig een afspraak op onze website.

De ultieme test

De ultieme test

Op zoek naar de perfecte elektrische fiets? Een proefrit is dé manier om te ontdekken welke fiets het beste bij jou past. Voel het comfort, test de prestaties en ervaar zelf de kwaliteit van onze fietsen.

 

Bij ons krijg je de kans om in je eigen tempo te ontdekken hoe onze fietsen rijden in echte omstandigheden. Reserveer een tijdslot in een Amslod winkel of test onze elektrische fietsen bij jou thuis. 

 

 

Bezoek winkel

Waarom een proefrit?

Maak de beste keuze

Waarom een proefrit?

Een proefrit is essentieel om zeker te weten dat je de juiste keuze maakt. Daarom nodigen we je uit: kom langs en neem de tijd om onze elektrische fietsen uit te proberen. Maak een weloverwogen beslissing op basis van jouw eigen ervaring! Scroll naar beneden en reserveer een tijdslot! 

 

Waarom een proefrit?

  • Voel het comfort: Zit de fiets lekker? Is de houding goed voor je rug? Je merkt het pas echt als je erop zit.
  • Test de prestaties: Hoe bedien in het display? Hoe snel reageren de remmen? Een proefrit geeft je alle antwoorden.
  • Ervaar de kwaliteit: Voelt het frame stevig? Hoe is de grip op de weg? Tijdens een proefrit kun je elk detail zelf beoordelen.

x
loader
Bezig met laden...