De beste elektrische fiets 2024

Voor de ultieme elektrische fietservaring in 2024 kies je voor Amslod. Jaarlijks scoren onze elektrische fietsen topresultaten in onafhankelijke tests van toonaangevende instanties zoals ANWB en Kieskeurig.nl.

De beste elektrische fiets 2024

Kies voor Amslod

De beste elektrische fiets 2024

De Amslod Luton E-MV-540 is in de prijzen gevallen! Deze kampioen heeft het predicaat GOED behaald in de ANWB e-bike test 2024. 

De beste elektrische fiets 2023

Koop bij Amslod

De beste elektrische fiets 2023

Het hele jaar door vinden er beoordelingen plaats, en hieronder ontdek je welke Amslod-fietsen behoren tot de beste elektrische fietsen van 2023. Bekijk alle testresultaten op onze e-bike testresultatenpagina.

Prijzenkast Amslod

2024 ANWB – Goed (7,9)

Tijdens de ANWB E-bike test 2024 is de Luton 'Goed' getest met een mooie 7,9.  

 

2023 - Kieskeurig.nl – E-bike duurtest – ‘Goed uit de test’

Tijdens de E-bike duurtest van Kieskeurig.nl is onze rode middenmotor e-bike, de Milton E-MV-540, bekroond met het plakkaat ‘Goed uit de test’. 

2023 - Amslod Hedon E-LV-540

De Amslod Hedon E-LV-540, door Kieskeurig.nl in februari uitgeroepen tot ‘Best Reviewed’ met een indrukwekkende score van 8,9.

 

2023 - Kieskeurig.nl – E-bike duurtest – ‘Goed uit de test’ 

Tijdens de E-bike duurtest van Kieskeurig.nl is de Hamilton F-MV-540 bekroond met het plakkaat ‘Goed uit de test’. 

Beste elektrische fiets

Al meerdere malen zijn de Amslod elektrische fietsen uitgeroepen tot de “Beste elektrische fiets uit de test”! Zo zijn onze fietsen herhaaldelijk verkozen tot Best Reviewed door Kieskeurig.nl. Ook zijn onze fietsen positief beoordeeld door de ANWB en de Consumentenbond. Tijdens deze tests wordt rekening gehouden met diverse eigenschappen, zoals de accu, midden- of voorwielmotor en repareerbaarheid.

Benieuwd welke modellen in de prijzen zijn gevallen? Lees hier alles over de Amslod testresultaten.

 

Waarom een Amslod elektrische fiets?

Amslod heeft een passie voor elektrische fietsen en draagt dit graag uit. Fietsen is gezond en heerlijk ontspannend. Wij vinden het daarom ook belangrijk dat een goede elektrische fiets zorgt voor gemak en betaalbaar is. Dit zorgt ervoor dat onze klant optimaal kan genieten van de wereld om ons heen. Zo zijn de fietsen van Amslod ontwikkeld met de meest belangrijke fietseigenschappen, zodat je prettig, veilig en ontspannen naar de plaats van je bestemming kunt bewegen. Goede verlichting, een accu die zorgt voor een lange actieradius en de “Dynamic Drive”-functie helpen je daarbij. Doordat we alléén vanuit onze eigen winkels verkopen, en dus niet via andere fietsspecialisten, bieden we jou de laagste prijs. Onze fietsen worden rechtstreeks vanuit de fabriek geleverd in onze winkels.

Na de aanschaf van een Amslod elektrische fiets staan wij ook voor je klaar met onze service- en onderhoudspakketten. Is je fiets toe aan een servicebeurt of moet deze gerepareerd worden? Dan komen wij bij je langs. Het enige wat je hoeft te doen is een afspraak maken via onze klantenservice. Eenvoudig en goed geregeld.

Comfort van de elektrische fiets

Elk type motor verschilt qua techniek en heeft invloed op jouw rijgedrag en comfort. Het is daarom uiterst belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je een elektrische fiets koopt.
Bij Amslod hebben we fietsen met zowel voorwiel- als middenmotor. De keuze is aan jou, maar wij informeren je graag over welke e-bike het beste bij je past. Ben je benieuwd naar de voordelen van de Amslod fietsen? Plan dan een persoonlijke afspraak in of bezoek een Amslod-winkel bij je in de buurt!

Kampioenskorting

De Luton is ANWB Goed getest 2024, dat gaan we vieren! Onze Active Max en Active Plus collectie nu met 300 euro korting. Elektrische fiets inruilen? Dan ontvang je nog eens 300,- inruilkorting en fiets je al voor 1999,-

Gratis proefrit

De beste manier om erachter te komen of een elektrische fiets bij je past, is door een proefrit te maken, bij je thuis of in een winkel!

x
loader
Bezig met laden...