Onze partners

Amslod werkt samen met vooraanstaande technische partners om ervoor te zorgen dat onze elektrische fietsen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Onze partners leveren hoogwaardige componenten die bijdragen aan de betrouwbaarheid, veiligheid en prestaties van onze fietsen. In samenwerking met deze A-merken combineren we expertise en innovatie, zodat we jou een zorgeloze en comfortabele fietservaring kunnen bieden.

 

Bekijk onze fietsen

onze partners

op het gebied van techniek

Als fabrikant van motoren, levert Vinka hoogwaardige motoren die zorgen voor aan de soepele werking van onze elektrische fietsen, wereldwijd beschikbaar.

Bekend om hun hoogwaardige sloten, biedt het Nederlands bedrijf Axa fietsonderdelen die bijdragen aan optimale veiligheid en zekerheid voor onze fietsen, met een sterke aanwezigheid in Europa.

Als fabrikant van hoogwaardige verlichtingssystemen zorgt het Nederlandse Spanninga voor optimale zichtbaarheid en veiligheid tijdens het fietsen op de elektrische fietsen van Amslod. 

MIK, merk van Basil en Massload, biedt eenvoudige accessoire bevestigingssystemen die compatibel zijn met onze fietsen, waardoor het gemakkelijk is om accessoires toe te voegen en aan te passen.

Het wereldwijd actieve en erkende Samsung Battery Solutions, leverancier van kwalitatief hoogwaardige accucellen, maakt onze accu’s krachtig en betrouwbaar.

Als fabrikant van accu's levert Phylion hoogwaardige en betrouwbare accu's die zorgen voor een lange levensduur en een krachtige ondersteuning tijdens het fietsen.

Als wereldleider in versnellingen en remmen, biedt Shimano betrouwbare en duurzame componenten die zorgen voor een soepele fietservaring.

Bekend om hun hoogwaardige remmen, levert Tektro al sinds 1986 remoplossingen die zorgen voor veiligheid en controle tijdens het fietsen.

Bafang is al meer dan 20 jaar een toonaangevende, wereldwijd erkende, fabrikant van motoren en accu’s. Het bedrijf levert krachtige en betrouwbare motoren en accu’s voor onze elektrische fietsen. 

onze partners

op het gebied van service

De meeste complete fietsverzekering wordt aangeboden door Kingpolis en is door de Consumentenbond beloond met het certificaat ‘best geteste fietsverzekering’. Amslod en Kingpolis zijn al jarenlang partners.

Het Nederlandse Tracefy is een toonaangevende leverancier van connected bike-oplossingen die inzicht geven in fietsgegevens, geofencing en recovery services. Zo weet je altijd waar jouw fiets staat.

CE staat voor Conformité Européenne en is een certificering die aangeeft dat onze producten voldoen aan de Europese wetgeving op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

NEN ontwikkelt nationale en internationale normen voor kwaliteit, veiligheid, efficiëntie en duurzaamheid van producten en diensten. NEN biedt een leidraad voor onze standaarden op het gebied van fietsontwikkeling.

Meer informatie

Ontdek onze elektrische fietsen

Gratis brochure

Ontvang nu gratis de elektrische fietsen brochure per post of mail met informatie over onze fietsen, prijsinformatie en testresultaten. 

Maak een proefrit

Bezoek één van onze winkels of test onze fietsen in alle rust bij jou thuis.

x
loader
Bezig met laden...