Doe mee met de Amslod Drentse Fiets4Daagse!
BLOG
HANDIGE TIPS, HET LAATSTE NIEUWS EN DE LEUKSTE VERHALEN
Blog HERO
woensdag 29 maart 2023 - Aniek

Doe mee met de Amslod Drentse Fiets4Daagse!

Dwars door Drenthe met Amslod van 27 t/m 30 juli 2023

Amslod verbindt zich ook dit jaar aan de Drentse Fiets4Daagse als trotse hoofdsponsor! Een perfecte match, al zeggen we het zelf. Onze vestiging in Meppel, waar ook onze oorsprong ligt, staat midden in de prachtige fietsprovincie Drenthe, waar de Drentse Fiets4Daagse al decennialang een begrip is. We zijn blij dat we ook dit jaar actief mogen bijdragen aan dit mooie evenement.

De Amslod Drentse Fiets4Daagse vindt dit jaar plaats van 27 t/m 30 juli. De routes variëren in lengte en moeilijkheidsgraad. U kunt ervoor kiezen om één dag mee te fietsen, maar alle dagen meedoen is natuurlijk het leukst!

Ontdek Drenthe op uw Amslod e-bike

Drenthe is dé fietsprovincie bij uitstek: bij Amslod weten we dat als geen ander. Dagelijks zien we tevreden klanten op onze e-bikes voorbij fietsen. Gedreven en enthousiast werken we daarom ook nu weer samen met de Drentse Fiets4daagse aan een fenomenale nieuwe editie. In het mooie Drenthe staan een aantal van onze Amslod Experience Centers. U vindt ze in Assen, Meppel en Emmen. Bij deze Experience Centers wordt u tijdens de vierdaagse feestelijk verwelkomd op ons mini foodtruck festival. Haal bij ons ook gelijk uw stempel!

Doe mee met de Amslod Drentse Fiets4Daagse! 

Verrassende nieuwe editie

De nieuwe editie van de Drentse Fiets4Daagse zal ietwat verschillen van wat u gewend bent. De vierdaagse is dit jaar deels in het weekend, in plaats van alleen op werkdagen. Op deze manier wordt het voor nòg meer mensen mogelijk gemaakt om mee te fietsen. Zoals vanouds zijn er afwisselende fietsroutes uitgestippeld langs allerlei leuke bezienswaardigheden: ontdek het moois dat Drenthe te bieden heeft!

Meedoen aan de Amslod Drentse Fiets4Daagse maar nog geen e-bike? Kijk eens op amslod.nl of maak vrijblijvend een proefrit bij een Experience Center in de buurt.

Schrijf u nu in!

Op 29 maart 2023 is de­ inschrijving voor de Amslod Drentse Fiets4Daagse officieel geopend. Wilt u deelnemen, schrijf u dan in via de website. Op de website vindt u ook alle benodigde informatie over de routes, kosten en andere relevante details. We hopen u in grote getalen te mogen ontvangen op de Amslod Drentse Fiets4Daagse 2023.