WAT IS HET GEWICHT VAN MIJN AMSLOD E-BIKE?

WAT IS HET GEWICHT VAN MIJN AMSLOD E-BIKE?

Ben je net als andere Amslod klanten ook benieuwd naar het gewicht van jouw Amslod e-bike? We vertellen je er graag wat meer over. Lees hieronder alles over de verschillende collecties van Amslod en het gewicht per e-bike.

Goed om te weten: de accu van uw Amslod e-bike weegt ongeveer 3.5 kilo.

Active Plus Collectie

De Active Plus collectie bestaat uit een aantal krachtige allrounder elektrische fietsen. De fietsen beschikken over een oersterke middenmotor, anti-lekbanden en een comfortabel zadel. De elektrische fietsen uit de Active Plus collectie wegen inclusief accu gemiddeld 30 kg.

Active Max Collectie

De Active Max collectie bestaat uit een aantal elektrische fietsen met Amslod MAX middenmotor, grote accu en aluminium velgen met 4D-spaaktechnologie. De populaire, veelzijdige elektrische fietsen uit de Active Max collectie wegen rond de 29 kilo, inclusief accu.

Premium Plus Collectie

De Premium Plus collectie bestaat uit hoogwaardige elektrische fietsen, geleverd met een tal aan functies, waaronder een krachtige middenmotor, hydraulische schijfremmen en een stijlvol weggewerkt veringssysteem. De Premium Plus elektrische fietsen wegen inclusief accu rond de 30,5 kg. Het hogere gewicht wordt gerechtvaardigd door de talloze functies waarover deze prachtige e-bike beschikt. De revolutionaire elektrische fietsen zijn de krachtigste e-bikes op de markt: deze fietsen kunnen ieder landschap aan!

City Elite Collectie

De City Elite is dé stadsfiets van Amslod. De City Elite collectie bestaat uit sportieve, compact en wendbare fietsen. De elektrische fietsen worden gekenmerkt door het lichtgewicht aluminium frame, de betrouwbare middenmotor en de stijlvol weggewerkte accu in het frame: het is bijna niet zichtbaar dat het een e-bike is. De City Elite elektrische fietsen met middelhoge instap wegen inclusief accu slechts 23,6 – de elektrische fietsen met hoge instap 25,4 kg. Het lichtere gewicht van de elektrische fietsen maakt ze extra wendbaar. Dit maakt de fietsen een uitstekende optie voor korte afstanden en gebruik in de stad.

Comfort Flow Collectie

De Comfort Flow collectie is een populaire keuze onder fietsliefhebbers vanwege de voorwielmotor en de comfortabele Nederlandse zithouding. De elektrische fietsen bieden een soepele rijervaring, ook geschikt voor mensen die wat minder goed te been zijn. Het gewicht van deze elektrische fietsen is ongeveer 29 kg (inclusief accu).

Is een zwaardere elektrische fiets een nadeel?

Is het dan een nadeel dat mijn e-bike zwaarder is? Zeker niet! Een zwaardere elektrische fiets biedt veel stabiliteit, soepel rijgedrag en vaak verhoogde duurzaamheid. Dit komt omdat het gewicht van een e-bike vaak wordt bepaald door de kwaliteit van de componenten en materialen waarover de fiets beschikt. Een hoogwaardige elektrische fiets weegt daarom vaak wat meer, maar biedt ook een langere levensduur en betere algehele prestaties.

Ervaar het zelf

Houd uw eigen specifieke wensen en behoeften in gedachten bij het kiezen van een Amslod elektrische fiets; focus niet alleen op het gewicht. Ervaar zelf de verschillende gewichten van de e-bikes en maak een proefrit bij een Amslod Experience Center in de buurt. Als u duurzaamheid, kracht en betrouwbaarheid belangrijk vindt kan een zwaardere e-bike de juiste keuze voor u zijn. Wees dus niet bang dat uw e-bike aan de zware kant is; dit kan een teken zijn dat u hebt geïnvesteerd in een e-bike van hoge kwaliteit!

Kampioenskorting

De Luton is ANWB Goed getest 2024, dat gaan we vieren! Onze Active Max en Active Plus collectie nu met 300 euro korting. Elektrische fiets inruilen? Dan ontvang je nog eens 300,- inruilkorting en fiets je al voor 1999,-

Gratis proefrit

De beste manier om erachter te komen of een elektrische fiets bij je past, is door een proefrit te maken, bij je thuis of in een winkel!

x
loader
Bezig met laden...