Alles over de prijswinnende Amslod Luton

Alles over de prijswinnende Amslod Luton

De Luton E-MV-540, een van de toppers uit de Active Max Collectie van Amslod, verdient alle aandacht. Deze elektrische fiets, die is bekroond met 4/5 sterren door de ANWB en Best Reviewed is geworden bij Kieskeurig, blijft positieve reacties ontvangen. In dit blog duiken we in de details van de Luton en ontdekken we waarom deze zilvergrijze e-bike met lage instap zo populair is.

Waarom de Luton?

Waarom de Luton?

De Luton is onderdeel van de Active Max collectie. In deze collectie vind je de Milton, Hedon en Luton. Het zijn eigenlijk alle 3 dezelfde fietsen, alleen de kleur en maat verschilt. 

 

Met de tijdloze kleur 'Silver Chalk' ga je voor een moderne, sportieve uitstraling. De veelzijdige fiets valt goed in de smaak en wordt ook goed getest in onafhankelijke elektrische fiets testen. 

Stabiliteit

Stabiliteit

Tijdens testen van elektrische fietsen worden deelnemende fietsen getoetst op verschillende gebieden. Dit zijn onder andere gebruiksgemak, actieradius, rij-eigenschappenen en stabiliteit.

 

Op het gebied van stabiliteit scoort de Luton uitzonderlijk hoog. Dit komt door het zwaartepunt, dat zich in het midden van de fiets bevindt omdat de lage instap en de middenmotor daar samenkomen. Hierdoor is ook de gewichtsverdeling optimaal. De speciaal ontworpen e-bike banden en stevige frameconstructie zorgen ook voor de hoge score op stabiliteit.

 

Maak een proefrit op de fietsen uit onze Active Max collectie en voel het zelf.

Comfort

Comfort

Door de geveerde zadelpen en geveerde voorvork vang je schokken door een ongelijk wegdek op.

 

Door de krachtsensor krijg jij ondersteuning op maat. Dit geeft een natuurlijk, comfortabel gevoel. Het fietsen voelt gestroomlijnd en gemakkelijk.

 

Ook kun je heel eenvoudig je stuur verstellen naar een positie die jij comfortabel vindt. 

Ondersteuning

Ondersteuning

De Luton is geschikt als elektrische stadsfiets, maar is al helemaal perfect voor langere tochten. Omdat de fiets een grote accu met 540 Wh capaciteit heeft, kun je langere afstanden toertochten fietsen zonder je druk te hoeven maken over de batterijduur.

 

De krachtige middenmotor met 80 Newtonmeter aandrijving en krachtsensor is sterk genoeg voor de meest uitdagende landschappen, dus ook voor heuvelachtig landschap. 

 

 

Praktisch en eenvoudig

Praktisch en eenvoudig

Heel handig, al die opties op de fiets, maar kan ik dit ook eenvoudig bedienen? Het antwoord is ja. Deze fiets is -net als alle elektrische fietsen van Amslod- gemakkelijk in gebruik. Op het heldere LCD-display zie je overzichtelijk al je fietsgegevens, waaronder de ondersteuningsmodus waarin je fietst. Deze stel je makkelijk in via de bediening links op het stuur.

 

Je zet ook de veilige, felle verlichting van Spanninga aan met één druk op de knop. De verlichting kan altijd aan, doordat standaard een deel van de accu wordt gereserveerd om je lichten aan te kunnen zetten. Zo fiets je nooit in het donker! 

Meer weten?

Meer weten?

Wil je meer weten over de Luton? Kom langs in een van onze winkels en maak een gratis proefrit. Dit kan ook bij jou thuis!

Inruilweken

Ruil tijdens de Inruilweken jouw oude elektrische fiets in en ontvang tot wel 900,- korting op een gloednieuw exemplaar! Bezoek een winkel bij jou in de buurt voor een inruilvoorstel op maat.

Gratis proefrit

De beste manier om erachter te komen of een elektrische fiets bij je past, is door een proefrit te maken, bij je thuis of in een winkel!

x
loader
Bezig met laden...