Amslod-accu als beste getest door Kieskeurig.nl!

In een onafhankelijke test van Kieskeurig.nl wordt de Amslod-accu als enige merk bekroond met een 9! “Deze accu gaat waarschijnlijk veruit het langste mee van alle door ons geteste accu’s”. De 600 Wh-accu van Amslod valt bij Kieskeurig.nl in de smaak: “Heel dik voldoende scoorde Amslod, dat standaard een 600Wh-accu meelevert. Deze capaciteit bieden andere merken ook wel, maar dan alleen als accu-upgrade”. De ultieme pluspunten van Amslod volgens Kieskeurig.nl: “Goede kwaliteiten cellen met hoge capaciteit, goede kwaliteit elektrische onderdelen en goede repareerbaarheid […] Kortom dit is wat ons betreft de topper op het gebied van accu, motor en repareerbaarheid”.

ANWB Fiets Select-test 

Ook dit jaar heeft Amslod hoge scores in de ANWB Fiets Select-test. De ANWB Fiets Select-jury beoordeelde de Aston MX, de Wellington MX en de Venton LX, met maar liefst een 8.4! 

Met een 8.2 kregen de Amslod Hamilton MX en Preston MX de hoogste waarderingscijfers in de categorie: Elektrische fiets met voorwielmotor!

Consumentenbond:

“De standaard accu van 600 Wh geeft de fiets een erg goede actieradius.”

Kampioen: 

“Verreweg de grootste actieradius (iets meer dan 100 km) haalde de Amslod. Fietsen van dit merk worden bovendien altijd geleverd met een grote accu. Bij andere merken moet je tegen (flinke) bijbetaling een grotere accu kopen voor een hogere actieradius.”

ANWB Fiets Select testdagen

Tijdens de proefritdagen rijden ANWB-leden met diverse fietsen een speciaal daarvoor uitgezet parcours. Het parcours bevat een aantal onderdelen zoals een beklimming en een remtest en deelnemers wordt gevraagd diverse handelingen met de fiets uit te voeren zoals het verwijderen/terugplaatsen van de accu en het tillen van de fiets op een fietsendrager. De deelnemers zijn geselecteerd op basis van hun ervaring met elektrische fietsen en zij scoren de fietsen volgens een vast protocol. 

Klik op een van onderstaande fietsen om naar de specifieke pagina op de ANWB-website te gaan met de testresultaten van de fiets. Of vraag gelijk onze gratis actiefolder aan!