Beste-getestproefrit_desktop
Beste-getestproefrit_mobiel
Kieskeurig-FietsenDesktop-kopiƫrennovember

Amslod bekroond met 'Best Reviewed'

De Amslod Aston, York, Wellington, Hilston, Hamilton, Highland, Venton, Brighton en Carlton zijn door Kieskeurig.nl bekroond tot 'Best Reviewed' in de categorie e-bikes! Een aantal reacties van tevreden klanten: 

  • "Fiets er heerlijk op. Lage instap en makkelijk af te stellen. Goede prijs/kwaliteitsverhouding."
  • "Een geweldige fiets die voldoet aan alles wat er in de folder wordt beloofd. Mooi dat er een eco en een sportstand op zit, de ondersteuning werkt perfect."
  • "Al vele kilometers gemaakt op deze fijne fiets. Mooie fiets, goed afgewerkt. Makkelijk in de bediening. Reageert snel bij doorschakelen naar andere versnelling en naar andere ondersteuning. Batterij die lang meegaat;150 km."
  • "Door onze vrienden getipt om een fiets met steun vanuit het midden te proberen. Wij hebben onze keus toen laten vallen op een Amslod fietsen en zijn daar tot op de dag van vandaag heel erg tevreden over. Ze fietsen heerlijk en voldoen prima aan onze wensen. De afstanden die wij ermee kunnen afleggen zijn voldoende en wij hopen dat we er nog veel plezier aan mogen beleven de komende jaren. Wij zijn beide 72 jaar en voelen ons met deze fietsen 20 jaar jonger!"
  • ''Super fiets. De fiets die ik heb heeft een voorwielaandrijving waardoor het fietsen voor mij weer mogelijk is geworden en ik samen met mijn man en kleinkinderen vollopen weer kan genieten.''

Amslod bekroond met 'Best Reviewed'

De Amslod Aston, York, Wellington, Hilston, Hamilton, Highland, Venton, Brighton en Carlton zijn door Kieskeurig.nl bekroond tot 'Best Reviewed' in de categorie e-bikes! Een aantal reacties van tevreden klanten: 

  • "Fiets er heerlijk op. Lage instap en makkelijk af te stellen. Goede prijs/kwaliteitsverhouding."
  • "Een geweldige fiets die voldoet aan alles wat er in de folder wordt beloofd. Mooi dat er een eco en een sportstand op zit, de ondersteuning werkt perfect."
  • "Al vele kilometers gemaakt op deze fijne fiets. Mooie fiets, goed afgewerkt. Makkelijk in de bediening. Reageert snel bij doorschakelen naar andere versnelling en naar andere ondersteuning.''
Kieskeurig-FietsenMobielnovember

Amslod-accu als beste getest door Kieskeurig.nl!

In een onafhankelijke test van Kieskeurig.nl wordt de Amslod-accu als enige merk bekroond met een 9! “Deze accu gaat waarschijnlijk veruit het langste mee van alle door ons geteste accu’s”. De 600 Wh-accu van Amslod valt bij Kieskeurig.nl in de smaak: “Heel dik voldoende scoorde Amslod, dat standaard een 600Wh-accu meelevert. Deze capaciteit bieden andere merken ook wel, maar dan alleen als accu-upgrade”. De ultieme pluspunten van Amslod volgens Kieskeurig.nl: “Goede kwaliteiten cellen met hoge capaciteit, goede kwaliteit elektrische onderdelen en goede repareerbaarheid […] Kortom dit is wat ons betreft de topper op het gebied van accu, motor en repareerbaarheid”.

Kieskeurig_Logo

ANWB Fiets Select-test 

Ook dit jaar heeft Amslod hoge scores in de ANWB Fiets Select-test. De ANWB Fiets Select-jury beoordeelde de Aston MX, de Wellington MX en de Venton LX, met maar liefst een 8.4! 

Met een 8.2 kregen de Amslod Hamilton MX en Preston MX de hoogste waarderingscijfers in de categorie: Elektrische fiets met voorwielmotor!

pagina fietsselectdingen

Consumentenbond:

“De standaard accu van 600 Wh geeft de fiets een erg goede actieradius.”

Kampioen: 

“Verreweg de grootste actieradius (iets meer dan 100 km) haalde de Amslod. Fietsen van dit merk worden bovendien altijd geleverd met een grote accu. Bij andere merken moet je tegen (flinke) bijbetaling een grotere accu kopen voor een hogere actieradius.”

consumentenbond-witruimte-goed-01