Geruisloze middenmotor: standaard tot 60% krachtiger met 80 N•m-motor! 

Amslod middenmotoren: de krachtigste van Nederland.

In Nederland worden nog regelmatig e-bikes geleverd met een matige 40 N·m of minder krachtige 60 N·m (newtonmeter) middenmotor. Een Amslod elektrische fiets met middenmotor heeft naast het sterke 43-volt elektrische systeem altijd een extra pittige M400 performance-middenmotor met maar liefst 80 N·m aandrijving! Daarmee is de Amslod-motor de krachtigste van Nederland!

Met Amslod komt u verder

Op een Amslod-fiets met krachtige M400 middenmotor fiets u niet alleen comfortabel in de stad en op vlakke wegen, ook over heuvels en op steile bergwegen zorgt de Amslod e-bike voor een aangename fietservaring. Fabrikanten van middenmoteren adviseren bij gebruik in heuvel- of berglandschap altijd een elektrische fiets met minimaal een 60 N·m krachtige middenmotor. Met de 80 N·m middenmotor zit u dus meer dan goed!

 

Vloeiend en krachtig

De uiterst krachtige middenmotor aandrijftechniek van topmerk Bafang garandeert een soepele en vloeiende rijbeleving. Daarnaast zorgt de centrale ligging van de motor voor extra stabiliteit en een gebalanceerde rijervaring. Zo komt u ook na vele kilometers fietsen ontspannen op uw bestemming aan.

Soepele rijervaring met Amslod Quadruple Sensor System

Het soepele rijgedrag van de Amslod M400-motor is mede te danken aan het Amslod Quadruple Sensor System. Dit systeem bestaat uit een rotatiesensor, snelheidssensor, schakelsensor en trapkrachtsensor. Deze sensoren zorgen in alle omstandigheden voor een soepele ondersteuning. Bij veranderende omstandigheden zoals bij extra tegenwind of op een slecht wegdek, past het systeem zich automatisch aan zodat u altijd volledig en comfortabel ondersteund wordt.

 

Amslod Dynamic Drive

Op de M400 middenmotor met Amslod Dynamic Drive schakelt u eenvoudig tussen de energiezuinige ECO-stand en de krachtige SPORT-modus.

SPORT-modus: voor extra ‘power’ bij veel weerstand zoals steile hellingen, tegenwind, inhalen, of wanneer u zonder al te veel inspanning sneller op de plaats van bestemming wilt aankomen. In de modus SPORT verandert het dashboard op het display in duidelijke rode kleurstelling en reageert de motor sneller op veranderende omstandigheden.

ECO-modus: voor extra comfortabele rijeigenschappen en energiebesparing zodat de allergrootste actieradius gehaald kan worden. In ECO verandert het dashboard op het display in een groene kleurstelling en reageert de motor rustig op veranderende omstandigheden.

Minimaal 60 N·m voor heuvellandschap

Welk merk e-bike u ook aanschaft: vraag altijd naar een middenmotorsysteem met een minimale kracht van 60 N·m indien u fietst in een heuvellandschap of over bergen.

 

De laagste prijzen? Lees er alles over:

GRATIS MAGAZINE

Ja, stuur mij het gratis e-bike magazine

De unieke eigenschappen van een Amslod e-bike

Klik op een van onderstaande knoppen voor meer informatie.