elektrische-fiets-middenmotor
UNIEKE-EIGENSCHAPPEN80-N.m-mobiel

Elektrische fiets middenmotor

De Amslod elektrische fiets met middenmotor is een alleskunner. Geruisloos en onwijs krachtig tegelijk. U kunt heel wat kilometers fietsen voordat deze krachtpatser leeg is. Met een Amslod komt u verder!

De krachtigste e-bike middenmotor van Nederland

Een Amslod E-bike met middenmotor uit de Active Classic, Comfort Classic en Premium Plus collectie heeft naast het sterke 43-volt elektrische systeem altijd een extra pittige M400 performance-middenmotor met maar liefst 80 N·m aandrijving! Daarmee is deze de krachtigste van Nederland!

De elektrische fiets met middenmotor; comfort voor elk terrein

Op een Amslod elektrische fiets met middenmotor fiets u niet alleen comfortabel in de stad en op vlakke wegen, ook over heuvels en op steile bergwegen zorgt de Amslod e-bike voor zowel dames als heren voor een aangename fietservaring. Fabrikanten van middenmoteren adviseren bij gebruik in heuvel- of berglandschap altijd een elektrische fiets met minimaal een 60 N·m krachtige middenmotor. Met de 80 N·m Amslod middenmotor zit u dus meer dan goed!

skyline-amslod-accu
oersterke-43-volt-bafang-m-400-middenmotor-met-krachtsensor

Bafang middenmotor; vloeiend en stabiel

De uiterst krachtige Bafang middenmotor op de Active Classic, Comfort Classic en Premium Plus collectie garandeert een soepele en vloeiende rijbeleving. Daarnaast zorgt de centrale ligging van de motor voor extra stabiliteit en een gebalanceerde rijervaring. Zo komt u ook na vele kilometers fietsen ontspannen op uw bestemming aan.

Het Amslod Quadruple Sensor System

Het soepele rijgedrag van de M400 Amslod middenmotor is mede te danken aan het Amslod Quadruple Sensor System. Dit systeem bestaat uit een rotatiesensor, snelheidssensor, schakelsensor en trapkrachtsensor. Deze sensoren zorgen in alle omstandigheden voor een soepele ondersteuning. Bij veranderende omstandigheden zoals bij extra tegenwind of op een slecht wegdek, past het systeem zich automatisch aan zodat u altijd volledig en comfortabel ondersteund wordt.

 

Amslod Dynamic Drive

Op de M400 E-bike middenmotor met Amslod Dynamic Drive schakelt u eenvoudig tussen de energiezuinige ECO-stand en de krachtige SPORT-modus.

SPORT-modus: voor extra ‘power’ bij veel weerstand zoals steile hellingen, tegenwind, inhalen, of wanneer u zonder al te veel inspanning sneller op de plaats van bestemming wilt aankomen. In de modus SPORT verandert het dashboard op het display in duidelijke rode kleurstelling en reageert de motor sneller op veranderende omstandigheden.

ECO-modus: voor extra comfortabele rijeigenschappen en energiebesparing zodat de allergrootste actieradius gehaald kan worden. In ECO verandert het dashboard op het display in een groene kleurstelling en reageert de motor rustig op veranderende omstandigheden.

FAQ

Wat is het voordeel van een e-bike met middenmotor?

Een E-bike met middenmotor zorgt voor het meest natuurlijke fietsgevoel. Doordat de motor onderaan het frame geplaatst is, is de elektrische fiets erg stabiel.

Wat is de beste elektrische fiets met middenmotor?

De beste elektrische fiets met middenmotor is uiteraard die van Amslod. De Amslod middenmotor is de krachtigste van heel Nederland, waardoor u moeiteloos met tegenwind en over heuvelachtig gebied fietst.

 

De laagste prijzen? Lees er alles over:

GRATIS MAGAZINE

Ja, stuur mij het gratis e-bike magazine

De unieke eigenschappen van een Amslod e-bike

Klik op een van onderstaande knoppen voor meer informatie.