Nederlandse topkwaliteit, rechtstreeks van fabrikant!
Vragen? 038-202 0808

Stille middenmotor. Standaard +60% krachtiger: Tot 80 N·m!

Amslod middenmotoren: Krachtigste van Nederland.

In Nederland worden regelmatig e-bikes verkocht met een matige 40 N·m of 60 N·m (newtonmeter) middenmotor. Een Amslod met middenmotor heeft naast het sterke 43-volt elektrische systeem altijd een extra pittige M400 performance-middenmotor met maar liefst een 80 N·m (newtonmeter) krachtige aandrijving! Daarmee is een Amslod de krachtigste van Nederland!

Met een Amslod komt u verder.

Op een Amslod met krachtige M400 middenmotor fietst u natuurlijk heerlijk door de stad en over vlakke wegen. Maar de Amslod zorgt ook voor een aangename rit over heuvels en op steile bergwegen. Middenmotor fabrikanten adviseren bij gebruik in heuvel- of berglandschap altijd een elektrische fiets met een minimaal 60 N·m krachtige middenmotor met krachtsensor.

Krachtig, maar ook soepel en vloeiend.

De uiterst krachtige Amslod middenmotor garandeert een soepele en vloeiende rijbeleving. Daarnaast zorgt de centrale ligging van de motor voor extra stabiliteit en een gebalanceerd rijgevoel. Zo komt u ook na vele kilometers fietsen ontspannen op uw bestemming aan.

Rotatie-, snelheids- schakel- en trapkrachtsensor.

Het soepele rijgedrag van de Amslod M400 is ook te danken aan het Amslod Quadruple Sensor System. Dit systeem bestaat uit een rotatiesensor, snelheidssensor, schakelsensor en trapkrachtsensor en voorziet onder alle omstandigheden een soepele ondersteuning. Het draagt bij aan een natuurlijke rijbeleving. Bij veranderende omstandigheden zoals bijvoorbeeld over viaducten, bij extra tegenwind of op een slecht wegdek past het systeem de vloeiende ondersteuning automatisch aan.

Amslod Dynamic Drive.

Op de M400 middenmotor met Amslod Dynamic-Drive schakelt u eenvoudig tussen de energie zuinige ECO stand en de krachtige SPORT modus. 

SPORT modus: voor extra ‘power’ bij veel weerstand zoals steile hellingen, veel tegenwind, inhalen, of als u zonder al te veel inspanning sneller op de plaats van bestemming wilt aankomen. In de modus SPORT verandert het dashboard op het display in duidelijke rode kleurstelling en reageert de motor sneller op veranderende omstandigheden.

ECO modus: voor extra comfortabele rijeigenschappen en energiebesparing voor allergrootste actieradius. In ECO verandert het dashboard op het display in de groene kleurstelling en reageert de motor rustig op veranderende omstandigheden.

Keuze.

Welk merk e-bike u ook aanschaft: Vraag vóór aankoop altijd naar een middenmotor systeem met een minimale kracht van 60 N·m (newtonmeter) indien u ook zal gaan fietsen in een heuvellandschap of over bergen.


Klik op een van onderstaande knoppen voor alles over de unieke Amslod technologieën.