Experience Center Bergen op Zoom
Bergen op Zoom Hero Desktop
Bergen op Zoom Hero Mobie

Welkom bij het Amslod Experience Center Bergen op Zoom

Welkom bij het Amslod Experience Center in Bergen op Zoom. Bergen op Zoom behoort tot één van de oudste steden van Nederland. Naast de smalle straatjes en oude pleintjes in het centrum bevindt zich aan de westkant van de stad de zoetwaterplas de Binnenschelde. De Brabantse stad ligt aan de grens met de provincie Zeeland. Met het water als achtergrond kunt u in alle rust de e-bikes van Amslod proefrijden. Het is de perfecte omgeving voor een mooie fietstocht!

Plan uw bezoek

Het Experience Center Bergen op Zoom is gemakkelijk bereikbaar met de auto en er is voldoende parkeergelegenheid direct voor de deur van het Experience Center. Reist u liever met het openbaar vervoer? Vanaf station Bergen op Zoom neemt u de bus en stapt u uit bij de bushalte Markiezaatsweg, vanaf daar is het nog slecht vijf minuten lopen naar het Experience Center. U bent van harte welkom voor een gratis proefrit in Bergen om Zoom. Onze e-bike adviseurs staan klaar met deskundig advies.

amslod-prijsvoordeel-e-bikes

Contactgegevens

U bereikt het Amslod Experience Center in een halfuurtje rijden vanaf Breda en Etten-Leur. Komt u vanuit Roosendaal? Dan bent u binnen twintig minuten op plek van bestemming. U bent in 10 minuten vanuit het Zeeuwse Tholen bij ons Experience Center. Test de Amslod e-bikes geheel vrijblijvend de Amslod e-bike collectie in Bergen op Zoom. Zien we u snel?

Adres
Experience Center Bergen op Zoom
Van Konijnenburgweg 61A
4612 PL Bergen op Zoom

Plan uw route

Openingstijden
Ma t/m vrij: 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur

2e pinksterdag geopend van 12.00 - 17.00 uur

Maak een proefrit

Amslod direct prijsvoordeel

De fietsen van Amslod komen rechtstreeks van de fabrikant, zonder tussenkomst van dure tussenhandel. Door het uitschakelen van die tussenhandel, bespaart u op extra kosten en bent u direct voordeliger uit. Het prijsvoordeel kan oplopen tot wel 40%!

Vraag nu het gratis e-bike magazine aan

Lees alles over de Amslod e-bike collectie in ons gratis E-bike Lifestyle Magazine. 70 pagina's vol inspiratie. 

GEDETAILLEERDE PRIJSINFORMATIE

E-BIKE TESTRESULTATEN

DIRECT DIGITAAL TE LEZEN

ALLE AMSLOD E-BIKES IN EEN OVERZICHT

gratis-e-bike-magazine-amslod