Experience Center Cruquius
Cruquius1-Hero-Mobiel
Cruquius1-Hero-Desktop

Bezoek het Amslod Experience Center Cruquius

Het Amslod Experience center Cruquius bevindt zich onder de rook van Haarlem. In en om Cruquius kunt u prachtige fietstochten maken. Als belangrijkste attractie geldt de historische binnenstad van Haarlem, met groot aantal monumentale bouwwerken, waaronder veel kerken en hofjes. De havens van IJmuiden liggen 10 km naar het noorden en de Noordzeekust ligt ongeveer 7 km naar het westen.

Plan uw bezoek bij Amslod Cruquius

Het Amslod Cruquius testcenter is gemakkelijk te bereiken met de auto, er is voldoende parkeergelegenheid direct voor de ingang. Bovendien bevindt zich op een paar minuten fietsen het prachtige Haarlemmermeerse bos en de Groene Weelde, waar u een prachtige fietstocht kunt maken met uw Amslod e-bike. U bent van harte welkom!

amslod-prijsvoordeel-e-bikes

Contactgegevens

U bereikt Amslod Cruquius in slechts een 10 minuten rijden vanaf Haarlem, 20 minuten van Amsterdam, 5 minuten van Hoofddorp en 25 minuten van Leiden en Beverwijk.

Adres
Cruquiuszoom 49, 2142 EW Cruquius

Plan uw route

Amslod Cruquius openingstijden
Ma t/m vrij: 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur

 

Servicepunt
Maandag t/m vrijdag: 09.00 tot 18.00 uur
Maak uw afspraak voor het servicepunt Cruquius via 038-202 0808 (keuze 3)

Maak een proefrit

Amslod direct prijsvoordeel

De fietsen van Amslod komen rechtstreeks van de fabrikant, zonder tussenkomst van dure tussenhandel. Door het uitschakelen van die tussenhandel, bespaart u op extra kosten en bent u direct voordeliger uit. Het prijsvoordeel kan oplopen tot wel 40%!