Experience Center Roermond
Roermond1-Hero-Desktop
Roermond1-Hero-Mobiel

De e-bike fietsenwinkel in Roermond

Het Amslod Experience center in Zuid-Nederland ligt in de prachtige omgeving van Roermond. De prachtige Maasplassen zijn bij uitstek geschikt voor watersport, wandeltochten en fietsplezier. En ten oosten van Roermond bevindt zich het natuurgebied Grenspark Maas-Swalm-Nette. Een schitterende omgeving met uitgestrekte bosgebieden, glooiende heidevelden en kleine vennetjes die zich perfect lenen voor een prachtige fietstocht.

Probeer alle e-bikes van Amslod in Fietsenwinkel Roermond!           

De Amslod fietsenwinkel Roermond is gemakkelijk te bereiken met de auto en er is voldoende parkeergelegenheid direct bij de ingang. In de directe omgeving van het Experience Center hebt u voldoende ruimte om de e-bikes te proberen. Bovendien bevinden de Asseltse Plassen zich op minder dan tien minuten fietsen, een mooie omgeving voor een proefrit!

Bovendien bevat het Experience Center Roermond een Amslod Servicepunt. Onze vakmonteurs staan voor u klaar om u na aankoop van uw e-bike te helpen met service & reparatie, wel zo makkelijk! 

amslod-prijsvoordeel-e-bikes

Contactgegevens

U bereikt Amslod Roermond in minder dan een halfuurtje vanuit Venlo en Sittard en in slechts drie kwartier vanuit Eindhoven en Helmond.

Adres
Burghoffweg 1, 6042 EX Roermond

Plan uw route

Openingstijden‚Äč
Experience Center
Ma t/m vrij: 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur

2e pinksterdag geopend van 12.00 - 17.00 uur

Servicepunt
Di t/m vr: 09.00 tot 18.00 uur

Maak een proefrit

Amslod direct prijsvoordeel

De fietsen van Amslod komen rechtstreeks van de fabrikant, zonder tussenkomst van dure tussenhandel. Door het uitschakelen van die tussenhandel, bespaart u op extra kosten en bent u direct voordeliger uit. Het prijsvoordeel kan oplopen tot wel 40%!

 

Vraag nu het gratis e-bike magazine aan

Lees alles over de Amslod e-bike collectie in ons gratis E-bike Lifestyle Magazine. 70 pagina's vol inspiratie. 

GEDETAILLEERDE PRIJSINFORMATIE

E-BIKE TESTRESULTATEN

DIRECT DIGITAAL TE LEZEN

ALLE AMSLOD E-BIKES IN EEN OVERZICHT

gratis-e-bike-magazine-amslod