Onderhoudsbeurt
OnderhoudOnderhoudDesktopp
OnderhoudOnderhoudMobiell

Voordelig Amslod onderhoud voor uw elektrische fiets

Onderhoudsbeurten onderscheiden zich in twee soorten. De 1e servicebeurt die bij ongeveer 500 km plaats dient te vinden en het periodieke onderhoud dat minstens eens per jaar (afhankelijk van hoe intensief en in welke weersomstandigheden de fiets gebruikt wordt) uitgevoerd dient te worden. Uw 1e servicebeurt laat u extra voordelig uitvoeren na de aanschaf van uw nieuwe fiets bij Amslod. Na deze 1e servicebeurt kan Amslod ook uw jaarlijks onderhoud verzorgen. Goed onderhoud is niet alleen van belang voor uw fietsplezier, maar ook voor het behoud van uw garantie. 

Vraag direct uw onderhoudsbeurt aan >

40% korting op de eerste servicebeurt

Amslod biedt u als klant 40% korting op de reguliere prijs voor de 1e servicebeurt. Deze beurt kan zelfs bij u aan huis worden uitgevoerd! Wij raden u aan deze 1e servicebeurt te laten uitvoeren bij ongeveer 500 km. Een nieuwe fiets is voorzien van allerlei nieuwe onderdelen en na gebruik gaan deze elementen zich zetten of is het mogelijk dat ze iets uitrekken. Het is daarom van belang dat de fiets opnieuw op deze punten wordt nagelopen. U kunt via het formulier 1e servicebeurt gemakkelijk een afspraak aanvragen. 

Wat doet een monteur bij de eerste servicebeurt

  • Bandenspanning controleren
  • Wielmoeren natrekken
  • Remmen afstellen
  • Afstelling versnelling controleren en zo nodig afstellen
  • Kettingspanning controleren en zo nodig afstellen
  • Spaakspanning achterwiel controleren en zo nodig natrekken
  • Pedalen controleren en schroefdraad zo nodig voorzien van vet
  • Crankbouten natrekken
  • Verlichting controleren

Behoud uw garantie door goed onderhoud

Om maximaal van uw fiets te kunnen blijven genieten is het raadzaam om na de 1e servicebeurt minstens eens per jaar een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Bij dit reguliere onderhoud worden alle onderdelen nagelopen en waar nodig worden deze onderhouden en/of afgesteld. Dit komt de levensduur van uw fiets ten goede. De onderhoudsbeurt kan ook gewoon bij u thuis of op uw werk worden uitgevoerd. Zo bent u uw fiets nooit lang kwijt! U kunt via het formulier regulier onderhoud gemakkelijk een afspraak aanvragen.

Bent u toe aan een nieuwe elektrische fiets? Bekijk dan onze nieuwste modellen van e-bikes!