Amslod Eton Best Getest tijdens ADR Fietstest 2024!

Amslod Eton Best Getest tijdens ADR Fietstest 2024!

Lees hieronder meer over de Amslod Eton elektrische fiets uit de Premium Plus collectie, die onlangs het 'Best Getest' predicaat mocht ontvangen van het AD in de categorie woon-werk verkeer tot en met 3500 euro. Deze erkenning benadrukt niet alleen de kwaliteit en prestaties van de Eton, maar bevestigt ook dat het een uitstekende keuze is voor dagelijkse forenzen. Waarom de Amslod Eton uit de Premium Plus Collectie de Beste Keuze is voor Woon-Werk Verkeer? Je leest het hieronder.

Uitstekende Actieradius

Uitstekende Actieradius

Een van de meest opvallende kenmerken van de Amslod Eton is de indrukwekkende actieradius van tot wel 150 kilometer. Dit maakt de fiets een ideale optie voor lange afstanden, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het tussentijds opladen van de accu.

 

Of je nu een lange rit naar je werk hebt of gewoon in het weekend op avontuur wilt, de Eton staat klaar om je te begeleiden.

Krachtige Middenmotor

Krachtige Middenmotor

De sterke 80 Nm middenmotor biedt een uitgebalanceerde, natuurlijke fietservaring.

 

Door de plaatsing van de motor in het midden van het frame, vlak bij de trapas, wordt het gewicht gelijkmatig verdeeld, wat zorgt voor betere controle. Dit is vooral belangrijk bij hogere snelheden en in heuvelachtig terrein, waar je extra vermogen nodig hebt om efficiënt en comfortabel te blijven rijden.

 

Een elektrische fiets met middenmotor zorgt voor het meest natuurlijke fietsgevoel. Dankzij de motor die laag in het frame is geplaatst, behoudt de fiets zijn stabiliteit. Bovendien zorgt deze plaatsing ervoor dat het gewicht gelijkmatig wordt verdeeld, wat het rijden comfortabeler en veiliger maakt, zelfs op heuvelachtig terrein of bij hogere snelheden.

Grote accucapaciteit

Grote accucapaciteit

Met een standaard grote 600 Wh accu met Samsung cellen, biedt de Eton meer dan voldoende vermogen voor langere ritten zonder herladen.

 

Deze grote capaciteit betekent dat je minder vaak hoeft te stoppen om op te laden, wat essentieel is voor een zorgeloze en ononderbroken ervaring tijdens dagelijkse ritten naar je werk of tijdens recreatieve tochten.

Comfort en Controle

Comfort en Controle

De Amslod Eton is ontworpen met een actieve fietshouding die ideaal is voor zowel comfort als efficiëntie op de weg. Deze houding helpt bij het verminderen van vermoeidheid tijdens langere ritten en biedt tegelijkertijd een optimale controle over de fiets.

 

Bovendien verhoogt de accu in het frame de stabiliteit door het zwaartepunt te verlagen. De vering in de zadelpen absorbeert effectief de schokken van de weg, wat resulteert in een soepelere en aangenamere rit.

 

Waarom Amslod Eton als `Best Getest`?

Waarom Amslod Eton als `Best Getest`?

De combinatie van lange actieradius, krachtige ondersteuning, grote accucapaciteit en comfortabele rijpositie maakt de Amslod Eton een topkeuze voor forenzen, waarbij betrouwbaarheid, comfort en efficiëntie van het grootste belang zijn.

 

De erkenning door het AD bevestigt dat de Eton uitblinkt in deze belangrijke aspecten, en plaatst hem daarmee bovenaan de lijst voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en plezierige fietservaring.

 

De Amslod Eton is door de fietstest van het AD erkend als een uitstekende keuze, dankzij deze voordelen:

 

  • Soepele ondersteuning: De motor levert gelijkmatige en krachtige ondersteuning.
  • Prettige instap: Het ontwerp maakt het gemakkelijk om op en af te stappen.
  • Fris design: De fiets heeft een moderne look.
  • Duidelijk display: Het display is eenvoudig af te lezen en te bedienen.
  • Rijdt heerlijk: De fiets biedt een comfortabele rijervaring voor lange fietsafstanden.
  • Goede wegligging: De stabiliteit en balans van de fiets zorgen voor een veilige rit.
  • Geruisloze motor: De stille motor zorgt voor een rustige en ontspannen fietstocht.
  • Kabels netjes weggewerkt: Draagt bij aan het strakke en opgeruimde uiterlijk van de fiets.
Meer weten over de Eton?

Meer weten over de Eton?

Of je nu een doorgewinterde e-bike gebruiker bent of overweegt om je eerste elektrische fiets aan te schaffen, de Amslod Eton uit de Premium Plus collectie is een keuze die je zeker moet overwegen.

 

Kom langs in een van onze winkels in de buurt en maak een gratis proefrit. Op deze manier ervaart u zelf alle voordelen van de Amslod Eton.

BTW? Weg ermee!

 

Profiteer nu van de Amslod BTW-actie en ontvang 21% korting op alle elektrische fietsen. Bezoek een van onze winkels of plan een proefrit aan huis en pak dit voordeel!

 

Bekijk de actie

Gratis proefrit

De beste manier om erachter te komen of een elektrische fiets bij je past, is door een proefrit te maken, bij je thuis of in een winkel!

x
loader
Bezig met laden...