Nieuw bij Amslod: Vandaag kopen, vandaag fietsen

Bij Amslod begrijpen we dat je direct wilt genieten van je nieuwe elektrische fiets. Daarom introduceren we de service 'Vandaag kopen, vandaag fietsen'. Hiermee bieden we je de mogelijkheid om dezelfde dag nog weg te fietsen op je nieuwe aanwinst. Zo hoef je niet te wachten tot je fiets bij je thuis wordt geleverd; je kunt nu direct profiteren van het comfort en de kwaliteit van een Amslod fiets. Lees hieronder hoe het werkt. 

Maak een proefrit in de winkel

Maak een proefrit in de winkel

Bezoek een van onze winkels van dinsdag tot en met zaterdag en maak een proefrit op jouw favoriete model. Ervaar het comfort, de krachtige motoren en de lange actieradius van onze fietsen.

 

Reserveer de proefrit online en maak een afspraak. Lukt het niet online? Je kunt ons ook bellen op 038 - 202 0808.

 

Afspraak maken in de winkel

 



..Of maak thuis een Proefrit

..Of maak thuis een Proefrit

Woon je niet in de buurt? Geen probleem! Je kunt een proefrit bij je thuis maken. De adviseur komt dan met een selectie fietsen bij je thuis, zodat je ze in alle rust en in je eigen omgeving kunt proberen.

 

Proefrit aan huis aanvragen

 

Deskundige Begeleiding

Deskundige Begeleiding

Ons team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij je keuze. Je kunt in onze winkels terecht met en zonder afspraak.

 

Het is echter handig om van tevoren te reserveren, zodat je zeker weet dat de adviseur tijd voor je heeft. We zorgen ervoor dat je de perfecte fiets vindt die aan al je wensen voldoet.

Overtuigd? Direct Mee Naar Huis

Overtuigd? Direct Mee Naar Huis

Is dit de elektrische fiets die je zocht en ben je na de testrit helemaal overtuigd? Dan kun je de fiets direct kopen en dezelfde dag nog mee naar huis nemen. Zo hoef je niet te wachten en kan je meteen genieten van je nieuwe aanwinst.

Waarom wachten?

Waarom wachten?

Waarom zou je wachten? Onze nieuwe service 'Vandaag kopen, vandaag fietsen' maakt het gemakkelijker dan ooit om direct te genieten van de voordelen van een Amslod elektrische fiets.

 

Kom langs in een van onze winkels, maak een testrit en rij dezelfde dag nog weg op je nieuwe fiets. Ontdek het zelf en ervaar waarom zoveel mensen kiezen voor Amslod.

Uitverkoop 10-Daagse!

 

Wees er snel bij en profiteer van kortingen tot wel 1000,- tijdens de Uitverkoop 10-Daagse. Bezoek een van onze winkels of plan een proefrit aan huis en pak dit voordeel!

 

Bekijk de actie

Gratis proefrit

De beste manier om erachter te komen of een elektrische fiets bij je past, is door een proefrit te maken, bij je thuis of in een winkel!

x
loader
Bezig met laden...