Amslod Zakelijk
Amslod-ZakelijkZakelijk_hero_desktop
Amslod-ZakelijkZakelijk_hero_mobiel

Amslod Zakelijk

A-kwaliteit e-bikes voor uw organisatie

Bent u voor uw organisatie op zoek naar een duurzame mobiliteitsoplossing? Steeds vaker kiezen organisaties voor het beschikbaar stellen van e-bikes voor hun medewerkers. Fietsen brengt natuurlijk vele voordelen met zich mee; het is gezonder en houdt uw medewerkers vitaal. Bovendien scheelt een e-bike in de Co2-uitstoot, brengen e-bikes geen parkeerkosten met zich mee en natuurlijk hebben uw medewerkers met een elektrische fiets geen last van files. Overweegt u het beschikbaar stellen van e-bikes in uw organisatie? Amslod denkt graag met u mee!

De mogelijkheden van Amslod Zakelijk

U kunt op verschillende manieren e-bikes ter beschikking stellen aan uw personeel.

Zakelijke lease

Sinds 1 januari 2020 zijn de regels omtrent zakelijk leasen van fietsen en e-bikes veranderd. De bijtelling voor een leasefiets is vastgesteld op 7%. Hierdoor is het aanbieden van een leasefiets voor werkgevers interessanter. U kunt op verschillende manieren e-bikes bij Amslod leasen, via operational lease of via financial lease. We kunnen u adviseren welke leasevorm voor uw organisatie het meest aantrekkelijk is.

Amslod-ZakelijkZakelijksfeer3

Werkkostenregeling of fietsplan

De werkkostenregeling (WKR) is een regeling in de loonbelasting waarmee u als werkgever een percentage van het totale fiscale loon (dat is de zogenoemde ‘vrije ruimte’) mag besteden aan onbelaste vergoedingen, verstrekkingen en terbeschikkingstellingen voor uw werknemers. Zo kunt u via de werkkostenregeling een fietsplan opstellen voor uw werknemers. Onze Amslod-adviseurs denken graag met u mee over de mogelijkheden. 

Aanschaf

U kunt voor uw organisatie Amslod e-bikes aanschaffen om ter beschikking te stellen aan uw personeel. Deze e-bikes kunt u bijvoorbeeld ter beschikking stellen voor werk-werkverkeer. Dit scheelt in files, uitstoot en draagt direct bij aan de vitaliteit en gezondheid van de collega's in uw organisatie. Vraag onze advsieur naar de aantrekkelijke financiele regelingen. 

Interesse in Amslod Zakelijk?

Benieuwd wat Amslod voor uw organisatie kan betekenen? Neem eenvoudig en vrijblijvend contact met ons op. Onze Amslod Zakelijk-adviseur neemt contact met u op.