Alles over de Dalton E-MV-360
BLOG
HANDIGE TIPS, HET LAATSTE NIEUWS EN DE LEUKSTE VERHALEN
Blog 1 Dalton 1c
maandag 23 januari 2023 - Aniek

Alles over de Dalton E-MV-360

City Elite Collectie

In dit blog leest u alles over de Dalton, de opvallende groene Amslod e-bike met lage instap uit de City Elite collectie. De elektrische stadsfiets met krachtige middenmotor is niet alleen een genot om naar te kijken, de moderne e-bike beschikt ook over de nieuwste technieken. Ontdek alle ins en outs van de Dalton hieronder!

Lichtgewicht en krachtig

Ontdek de Dalton: dé elektrische stadsfiets van Amslod. Deze e-bike beschikt over de meest moderne technieken om het elektrisch fietsen nóg makkelijker te maken. Opvallend is het lichtgewicht frame met volledig geïntegreerde middenmotor: met een aandrijving van maar liefst 60 Newtonmeter zorgt deze ervoor dat u krachtige ondersteuning krijgt tijdens uw fietsrit door de stad. Zo bent u in een mum van tijd weer op snelheid na het stoppen voor een verkeerslicht!

Blog 1 Dalton 3c

Nieuwste e-bike technieken

De Dalton beschikt over de nieuwste e-bike technieken. Hieronder hebben we er een aantal voor u opgesomd:

  • Krachtsensor: feilloze aanpassing aan uw fietsgedrag
  • Compact kleurendisplay met alle informatie die u tijdens de rit nodig heeft
  • Stijlvol weggewerkt achterlicht met remlicht
  • MIK-systeem voor eenvoudige bevestiging van accessoires op uw bagagedrager
  • Lichtgewicht frame met 36-volt Amslod Elite middenmotor, perfect in en om de stad
  • Sterke aluminium velgen met 4D-spaaktechnologie

Ontdek de Dalton zelf! Maak een proefrit bij een Amslod Experience Center in de buurt

Blog 1 Dalton 4

Tot in detail afgewerkt

De Dalton is tot in de puntjes afgewerkt. Van de ultra gladde lasnaden tot de stijlvol weggewerkte accu: over de afwerking van deze fiets is goed nagedacht. Alle Amslod e-bikes worden namelijk ontworpen in ons eigen èchte fietsland. De accu in het frame is onopvallend maar wel degelijk krachtig: hij beschikt over 360 Wh en is daarmee perfect voor dagelijks gebruik, zeker voor kortere ritten. De fiets is licht, compact, wendbaar en dus makkelijk te parkeren. Al deze voordelen maken de Dalton uitermate geschikt voor gebruik in en om de stad.

Blog 1 Dalton 5b

Uniek aan de Dalton: de e-bike bevat bidonnokken voor het installeren van een bidonhouder. Om de fiets extra te verzekeren tegen diefstal kunt u ervoor kiezen om in plaats van een bidonhouder een vouwslot op de nokken te monteren. Het vouwslot is eenvoudig te bevestigen aan bijvoorbeeld een hek of paal. Zo staat de fiets nog beter op slot. Bekijk het passende ART-2 goedgekeurd vouwslot van Axa in de webshop.

Om naast een goed slot uw Amslod e-bike nog beter te verzekeren tegen diefstal en cascoschade raden wij de fietsverzekering van Kingpolis aan. Zeker in de stad komt deze best geteste fietsverzekering goed van pas.  

Blog 1 Dalton 6

Maak een proefrit

Bent u enthousiast geworden over de Dalton? Maak vrijblijvend een proefrit bij een Experience Center in de buurt om deze mooie e-bike verder te ontdekken. Onze adviseurs staan voor u klaar met koffie en antwoord op al uw vragen.

U kunt de Dalton direct bestellen via de webshop