Doe mee met de Amslod Drentse Fiets4Daagse: inschrijving nu geopend
BLOG
HANDIGE TIPS, HET LAATSTE NIEUWS EN DE LEUKSTE VERHALEN
BlogAmslodDrensteFiets4daagseheaderFotoStramienBlogmobielpost
maandag 21 juni 2021 - Sanne

Doe mee met de Amslod Drentse Fiets4Daagse: inschrijving nu geopend

Dwars door Drenthe met Amslod van 13 t/m 16 juli 2021

De Amslod Drentse Fiets4Daagse gaat door! Van 13 tot en met 16 juli 2021 vindt het vierdaagse fietsspektakel voor jong en oud plaats. Ook dit jaar is het vier dagen lang genieten van de natuur en cultuur in Drenthe. Vanuit zeven startlocaties fietsen deelnemers dwars door Drenthe met Amslod.

Tijdens de Amslod Drentse Fiets4daagse fietst u door prachtige natuurgebieden. Zo komen de fietsroutes langs de unieke brinkdorpen en dwars door de prachtige heidevelden en bossen. Bij elke startlocatie kunt u kiezen uit verschillende fietsroutes van 30, 40 of 60 kilometer. Daarnaast zijn er kidsroutes en is er een Roll-on route voor mindervaliden. Wanneer u vier dagen meefietst ontvangt u bij binnenkomst op vrijdag een Fiets4Daagse medaille. Fietst u liever één dag? Dat kan natuurlijk ook!

Blog-module-Foto-StramienBlog-mobiel-+-post-20210517131442287

Schrijf u gemakkelijk online in

Fietsen is niet alleen gezellig, het is ook gezond! De provincie Drenthe heeft voldoende ruimte waardoor u voldoende afstand kunt houden tot uw medefietsers. Rekeninghoudend met de RIVM-maatregelen, start u dit jaar in tijdsblokken en is inschrijving ter plekke niet mogelijk. U kunt u daarom online inschrijven. Daarnaast start u vier dagen lang vanuit dezelfde locatie. Wel geniet u iedere dag van een andere fietsroute!

U kunt u inschrijven door op één van de volgende startlocaties te klikken: Assen, Dalen, Diever, Emmen, Meppel, Norg of Westerbork.

Kinderen t/m 14 jaar, kunnen samen met (groot)ouders of verzorgers de speciale 4Kids route van 30 kilometer fietsen. De fietsroute is educatief, creatief en sportief.

Blog-8-ik-ga-fietsen-en-neem-meeHorizontaal

Amslod hoofdsponsor van de Drentse Fiets4Daagse

Amslod heeft zich verbonden aan de Drentse Fiets4Daagse als hoofdsponsor. “We vinden het belangrijk om actief te zijn in de regio waar we vandaan komen. Daarom verbinden we ons graag aan de Drentse Fiets4Daagse,” zegt Amslod-directeur Bert Jonkeren. “De Drentse Fiets4Daagse is al decennialang een begrip in de provincie en we zijn blij dat we als hoofdsponsor een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het succes van het evenement.” Het evenement wordt jaarlijks georganiseerd door de stichting Drentse Fiets4Daagse.

Nu corona duidelijk op z’n retour is, kan de Drentse Fiets4Daagse weer als vanouds georganiseerd worden. “Maar wel met inachtneming van veiligheidsmaatregelen. Mensen kunnen zich nu online aanmelden en er wordt in verschillende shifts gestart,” zegt Amslod’s marketing en communicatiemanager Anne Meerdink. “Dit om te voorkomen dat er grote groepen tegelijk starten. Er zijn weer hele mooie routes uitgestippeld langs allerlei leuke bezienswaardigheden. Een aantal routes leidt langs onze Experience Centers in Meppel, Assen en Emmen. Daar organiseren we Mini Foodtruck Festivals, waar iedereen gratis iets lekkers kan eten en drinken. En natuurlijk eventueel onze fietsen bekijken en testen, al gaat het ons daar niet eens om. Het moet vooral een leuke beleving voor de fietsers worden en dat willen we graag ondersteunen.”

Meedoen aan de Amslod Drentse Fiets4Daagse maar nog geen e-bike? Kom een gratis proefrit maken bij een Experience Center in de buurt of plan een proefrit aan huis!