TERUGBLIK OP DE AVONTUURLIJKE AMSLOD DRENTSE FIETS4DAAGSE 2023

TERUGBLIK OP DE AVONTUURLIJKE AMSLOD DRENTSE FIETS4DAAGSE 2023

Het is alweer een paar weken geleden, de Amslod Drentse Fiets4Daagse. We mochten dit jaar ook meewerken aan deze editie van het evenement als trotse hoofdsponsor. Het was een onvergetelijk avontuur. Vier dagen lang fietsen, gezelligheid, lekker lunchen en Drenthe verkennen op de elektrische fiets. In dit blog vertellen we je de hoogtepunten van de 2023 editie.

Feestelijke aftrap

Feestelijke aftrap

We trapten de Drentse Fiets4Daagse af met een heerlijk ontbijt. Het bestuur van de Fiets4Daagse kwam bij onze Amslod winkel in Assen ontbijten. Tijdens het ontbijt trapte het bestuur van de Fiets4Daagse de nieuwe editie af. De deelnemers ontvingen een lekker ontbijt voor onderweg bij de Amslod winkel in Assen en in Emmen. Bij de andere startlocaties werd ook ontbijt verzorgd. Met een verzadigd gevoel konden de deelnemers beginnen aan de eerste kilometers. Ondanks de vele regenbuien was de startdag een groot succes!

Zorgeloos fietsplezier

Zorgeloos fietsplezier

Op de tweede dag regende het bijna niet en was er zelfs wat zon. De omstandigheden waren perfect voor een avontuurlijke fietstocht. Drenthe kleurde vol fietsers. De afstanden 40, 60 en zelfs 80 kilometer werden afgelegd! Voor het eerst vond de 4daagse plaats van donderdag tot en met zondag.

Namens Amslod stonden we deze dagen klaar om fietsers te ondersteunen tijdens hun fietstocht. Of het nu ging om advies over e-bikes, tips voor onderhoud, reparatie of hulp bij kleine problemen met de fietsen, ons team stond voor de fietsers klaar.

Ook dachten we aan de gezelligheid. Zo stond er bij de Amslod winkel in Meppel, waar ons bedrijf zijn oorsprong vindt, een foodtruck op de vrijdag van de Fiets4Daagse. Deelnemers kregen hier een lekker tussendoortje. Zo zorgden we ervoor dat de laatste kilometers verzadigd konden worden gefietst.

Een editie om nooit te vergeten

Een editie om nooit te vergeten

Terwijl de laatste kilometers van de Drentse Fiets4daagse 2023 werden afgelegd en het einde van de route in zicht kwam, De deelnemers keken terug op een avontuur dat werd gekenmerkt door slecht, maar ook veel goed weer, gezelligheid, heerlijke rustmomenten en de mooie Drentse natuur. We zijn blij dat we van Amslod ons steentje mochten bijdragen. Deelnemers: bedankt!

Kampioenskorting

De Luton is ANWB Goed getest 2024, dat gaan we vieren! Onze Active Max en Active Plus collectie nu met 300 euro korting. Elektrische fiets inruilen? Dan ontvang je nog eens 300,- inruilkorting en fiets je al voor 1999,-

Gratis proefrit

De beste manier om erachter te komen of een elektrische fiets bij je past, is door een proefrit te maken, bij je thuis of in een winkel!

x
loader
Bezig met laden...