Experience Center Almelo
Almelo1-Hero-Desktop
Almelo1-Hero-Mobiel

Welkom bij het Experience Center Almelo

Almelo is een van de groenste steden van Nederland. Met vele stadsparken en mooie natuur is Almelo de perfecte omgeving voor een fietstocht. De jachthaven en waterboulevard zorgen voor waterplezier. De ruime opzet van ons fietsenwikel in Almelo biedt u voldoende ruimte om zowel binnen als buiten de e-bikes in alle rust uit te proberen.

Amslod Almelo; dichterbij dan u denkt

Amslod Almelo is handig gesitueerd aan de woonboulevard van Almelo, meer dan voldoende parkeergelegenheid dus. Bovendien ligt het vlak langs de snelweg, wel zo makkelijk. Ook gaat er ieder halfuur rechtstreeks een bus vanaf het centraal station naar de Woonboulevard Almelo zodat u er ook makkelijk met het openbaar vervoer kunt komen. 

Bovendien bevat ons fietsenwinkel in Almelo een Amslod Servicepunt. Onze vakmonteurs staan voor u klaar om u na aankoop van uw e-bike te helpen met service & reparatie, wel zo makkelijk! 

 

amslod-prijsvoordeel-e-bikes

Contactgegevens

Het Experience Center Almelo is in 20 minuten te bereiken vanuit Nijverdal, in slechts een halfuurtje vanaf Enschede en Haaksbergen en in slechts veertig minuten vanuit Deventer.

Adres
Woonboulevard 4, 7606 JA Almelo

Plan uw route

Openingstijden
Experience Center
Ma t/m vrij: 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur

Openingstijden Servicepunt
Woensdag: 09.00 - 18.00 uur

2e paasdag geopend van 12.00 - 17.00 uur

Maak een proefrit

Amslod direct prijsvoordeel

De fietsen van Amslod komen rechtstreeks van de fabrikant, zonder tussenkomst van dure tussenhandel. Door het uitschakelen van die tussenhandel, bespaart u op extra kosten en bent u direct voordeliger uit. Het prijsvoordeel kan oplopen tot wel 40%!

Vraag nu het gratis e-bike magazine aan

Lees alles over de Amslod e-bike collectie in ons gratis E-bike Lifestyle Magazine. 70 pagina's vol inspiratie. 

GEDETAILLEERDE PRIJSINFORMATIE

E-BIKE TESTRESULTATEN

DIRECT DIGITAAL TE LEZEN

ALLE AMSLOD E-BIKES IN EEN OVERZICHT

gratis-e-bike-magazine-amslod