Experience Center Assen
Assen-Hero-Desktop
Assen-Hero-Mobiel

Test de Amslod e-bikes in Assen!

Het Amslod Experience Center in het noorden van Nederland is gesitueerd in Assen, Drenthe. Drenthe bevat een groot scala aan natuurgebieden. Uitgestrekte heidevelden maar ook prachtige steden en dorpen overspoeld met historische aandenkens. De perfecte omgeving voor een mooie fietstocht. In de directe omgeving van de Amslod fietsenwikenl in Assen kunt u de e-bikes in alle rust proberen.

Eenvoudig bereikbaar

Amslod fietsenwinkel Assen is gemakkelijk te bereiken met de auto. Direct voor de deur heeft u voldoende parkeergelegenheid. De winkelboulevard ligt centraal zodat u er makkelijk naartoe rijdt. Liever met het openbaar vervoer? Vanaf het station Assen, is het slechts een busritje van een kwartier richting het Expierence Center. Vanaf daar is het nog enkele minuten lopen.

amslod-prijsvoordeel-e-bikes

Contactgegevens

Het Experience Center Assen is in slechts een halfuurtje bereikbaar vanaf Groningen, in veertig minuten vanuit Winschoten en Emmen en ook makkelijk bereikbaar vanaf Duitsland. 

Adres
Zeilmakerstraat 18D, 9403 VA Assen

Plan uw route

Openingstijden
Ma t/m vrij: 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur

2e paasdag geopend van 12.00 - 17.00 uur

Maak een proefrit

Amslod direct prijsvoordeel

De fietsen van Amslod komen rechtstreeks van de fabrikant, zonder tussenkomst van dure tussenhandel. Door het uitschakelen van die tussenhandel, bespaart u op extra kosten en bent u direct voordeliger uit. Het prijsvoordeel kan oplopen tot wel 40%!

Vraag nu het gratis e-bike magazine aan

Lees alles over de Amslod e-bike collectie in ons gratis E-bike Lifestyle Magazine. 70 pagina's vol inspiratie. 

GEDETAILLEERDE PRIJSINFORMATIE

E-BIKE TESTRESULTATEN

DIRECT DIGITAAL TE LEZEN

ALLE AMSLOD E-BIKES IN EEN OVERZICHT

gratis-e-bike-magazine-amslod