Experience Center Heerhugowaard
Experience-Center-HeroesHeerhugowaard-Hero-Desktop
Experience-Center-HeroesHeerhugowaard-Hero-Mobiel

Test alle Amslod e-bikes bij het Experience Center Heerhugowaard

Welkom bij het Experience Center Heerhugowaard! Het ruime Amslod Experience Center Heerhugowaard bevindt zich in het prachtige Noord-Holland, omgeven door mooie natuurgebieden. Direct in de buurt van het Experience Center bevindt zich ’t Waarderhout. Een gevarieerd bos waar diverse vogels broeden. Dé perfecte plek om een uitgebreide proefrit op een Amslod e-bike te fietsen.

Gemakkelijk bereikbaar

Het Experience Center Heerhugowaard is gemakkelijk bereikbaar met de auto en er is voldoende parkeergelegenheid direct voor de deur van het Experience Center. Met het openbaar vervoer bent u vanaf het station Heerhugowaard in een kwartiertje bij het Amslod Experience Center!

amslod-prijsvoordeel-e-bikes

Contactgegevens

Het Experience Center Heerhugowaard is in drie kwartier bereikbaar vanaf Amsterdam, een half uurtje vanuit Purmerend en in slechts een kwartiertje vanaf Alkmaar.

Adres
Middenweg 163
1702 HB Heerhugowaard

Plan uw route

Openingstijden
Ma t/m vrij: 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur

*Maandag 5 december gesloten.Maak een proefrit

AMSLOD DIRECT PRIJSVOORDEEL

De fietsen van Amslod komen rechtstreeks van de fabrikant, zonder tussenkomst van dure tussenhandel. Door het uitschakelen van die tussenhandel, bespaart u op extra kosten en bent u direct voordeliger uit. Het prijsvoordeel kan oplopen tot wel 40%!