Experience Center Meppel
Meppel1-Hero-Desktop
Meppel1-Hero-Mobiel

Bezoek Amslod Meppel

In Noord-Nederland is Amslod Meppel te vinden. Een prachtig fietsgebied om de Amslod e-bikes te testen. De omgeving van Meppel is zeker de moeite waard om te verkennen. Het prachtig gelegen Reestdal met Chateauhotel de Havixhorst, landgoed Dickninge en het ooievaarsbuitenstation de Lokkerij zijn zeker een bezoek waard.

Bij fietsenwinkel Meppel is voldoende parkeergelegenheid

Amslod fietsenwinkel Meppel is ideaal gesitueerd. Het ligt vlakbij de snelweg en is eenvoudig te bereiken. Voor de deur is meer dan voldoende parkeergelegenheid en op nog geen 5 minuten fietsen zit u midden in het Meppelse centrum of een gezellig park zodat u de Amslod e-bikes goed kunt proefrijden. Het Experience Center Meppel is ook via het openbaar vervoer bereikbaar. Vanaf het station is het ongeveer 15 minuten lopen naar het Experience Center Meppel.

amslod-prijsvoordeel-e-bikes

Contactgegevens

U bereikt Amslod Meppel al in slechts een halfuurtje rijden vanaf Leeuwarden, Apeldoorn en Emmen. En in drie kwartier al vanuit Almelo, Groningen en Amersfoort.

Adres
Blankenstein 270, 7943 PG Meppel

Plan uw route

Openingstijden
Ma t/m vrij: 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur

2e pinksterdag geopend van 12.00 - 17.00 uur

Openingstijden Servicepunt
Ma t/m vrij: 08.00 - 17.00 uur

Maak een proefrit

Amslod direct prijsvoordeel

De fietsen van Amslod komen rechtstreeks van de fabrikant, zonder tussenkomst van dure tussenhandel. Door het uitschakelen van die tussenhandel, bespaart u op extra kosten en bent u direct voordeliger uit. Het prijsvoordeel kan oplopen tot wel 40%!

Vraag nu het gratis e-bike magazine aan

Lees alles over de Amslod e-bike collectie in ons gratis E-bike Lifestyle Magazine. 70 pagina's vol inspiratie. 

GEDETAILLEERDE PRIJSINFORMATIE

E-BIKE TESTRESULTATEN

DIRECT DIGITAAL TE LEZEN

ALLE AMSLOD E-BIKES IN EEN OVERZICHT

gratis-e-bike-magazine-amslod