Meppel1-Hero-Desktop
Meppel1-Hero-Mobiel

Test alle Amslod e-bikes zelf!

Het Amslod Experience center Noord-Nederland ligt in het uiterste zuidwesten van de provincie Drenthe. Een prachtig fietsgebied. De omgeving van Meppel is zeker de moeite waard om te verkennen. Het prachtig gelegen Reestdal met Chateauhotel de Havixhorst, landgoed Dickninge en het ooievaarsbuitenstation de Lokkerij zijn zeker een bezoek waard.

Voldoende parkeergelegenheid

Het Experience Center Meppel is ideaal gesitueerd. Vlakbij de snelweg en eenvoudig te bereiken. Voor de deur is meer dan voldoende parkeergelegenheid en op nog geen 5 minuten fietsen zit u midden in het Meppelse centrum of een gezellig park zodat u de Amslod e-bikes goed kunt proefrijden. Het Experience Center Meppel is ook via het openbaar vervoer bereikbaar. Vanaf het station is het ongeveer 15 minuten lopen naar het Experience Center Meppel.

amslod-prijsvoordeel-e-bikes

Contactgegevens

U bereikt Amslod Meppel al in slechts een halfuurtje rijden vanaf Leeuwarden, Apeldoorn en Emmen. En in drie kwartier al vanuit Almelo, Groningen en Amersfoort.

Adres
Blankenstein 270, 7943 PG Meppel

Plan uw route

Openingstijden
Ma t/m vrij: 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur

Amslod direct prijsvoordeel

De fietsen van Amslod komen rechtstreeks van de fabrikant, zonder tussenkomst van dure tussenhandel. Door het uitschakelen van die tussenhandel, bespaart u op extra kosten en bent u direct voordeliger uit. Het prijsvoordeel kan oplopen tot wel 40%!