Experience Center Rijswijk
Rijswijk Hero Desktop
Rijswijk Hero Mobiel

Nu geopend! Experience Center Rijswijk

Bezoek het Amslod Experience Center Rijswijk en ervaar de A-kwaliteit van Amslod. Het Experience Center bevindt zich onder de rook van Den-Haag. In en om Rijswijk kunt u prachtige fietstochten maken. Vele fietsroutes in deze regio zijn uiterst geschikt voor de elektrische fiets, zo ontdekt u natuur en historie in de nabij gelegen Botanische tuin. Zes dagen per week staan we in Amslod fietsenwinkel Rijswijk voor u klaar, zodat u in alle rust de Amslod e-bikes kunt testen en proefrijden. Onze e-bike adviseurs voorzien u graag van vrijblijvend en persoonlijk advies

Amslod fietsenwinkel Rijswijk - Eenvoudig bereikbaar

Amslod fietsenwinkel Rijswijk is gemakkelijk te bereiken met de auto vanaf de A13. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het Experience Center. Ook met het openbaar vervoer bereikt u eenvoudig het Experience Center Rijswijk. Vanaf de tramhalte Delft Brasserskade is het slechts een kleine vijf minuten lopen. Test geheel vrijblijvend en in alle rust de e-bikes van Amslod!

amslod-prijsvoordeel-e-bikes

Contactgegevens

Het Experience Center Rijswijk is ideaal gesitueerd tussen de steden Den-Haag en Delft. Binnen een kwartier arriveert u vanuit Den Haag bij het Experience Center. Ook vanaf Zoetermeer bent u er in slechts vijftien minuten met de auto. U bereikt het Experience Center vanaf Leiden in twintig minuten. We zetten de koffie voor u klaar, tot snel!

Adres
Experience Center Rijswijk
Patrijsweg 4
2289 EX Rijswijk

Plan uw route

Openingstijden
Ma t/m vrij: 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur

2e paasdag geopend van 12.00 - 17.00 uur

Maak een proefrit

Amslod direct prijsvoordeel

De fietsen van Amslod komen rechtstreeks van de fabrikant, zonder tussenkomst van dure tussenhandel. Door het uitschakelen van die tussenhandel, bespaart u op extra kosten en bent u direct voordeliger uit. Het prijsvoordeel kan oplopen tot wel 40%!

Vraag nu het gratis e-bike magazine aan

Lees alles over de Amslod e-bike collectie in ons gratis E-bike Lifestyle Magazine. 70 pagina's vol inspiratie. 

GEDETAILLEERDE PRIJSINFORMATIE

E-BIKE TESTRESULTATEN

DIRECT DIGITAAL TE LEZEN

ALLE AMSLOD E-BIKES IN EEN OVERZICHT

gratis-e-bike-magazine-amslod