Rijswijk Hero Desktop
Rijswijk Hero Mobiel

Nu geopend! Experience Center Rijswijk

Bezoek het Amslod Experience Center Rijswijk en ervaar de A-kwaliteit van Amslod. Het Experience Center bevindt zich onder de rook van Den-Haag. In en om Rijswijk kunt u prachtige fietstochten maken. Vele fietsroutes in deze regio zijn uiterst geschikt voor de elektrische fiets, zo ontdekt u natuur en historie in de nabij gelegen Botanische tuin. Zes dagen per week staan we voor u klaar zodat u in alle rust de Amslod e-bikes kunt testen en proefrijden. Onze e-bike adviseurs voorzien u graag van vrijblijvend en persoonlijk advies

Eenvoudig bereikbaar

Het Experience Center Rijswijk is gemakkelijk te bereiken met de auto vanaf de A13. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het Experience Center. Ook met het openbaar vervoer bereikt u eenvoudig het Experience Center Rijswijk. Vanaf de tramhalte Delft Brasserskade is het slechts een kleine vijf minuten lopen. Test geheel vrijblijvend en in alle rust de e-bikes van Amslod!

amslod-prijsvoordeel-e-bikes

Contactgegevens

Het Experience Center Rijswijk is ideaal gesitueerd tussen de steden Den-Haag en Delft. Binnen een kwartier arriveert u vanuit Den Haag bij het Experience Center. Ook vanaf Zoetermeer bent u er in slechts vijftien minuten met de auto. U bereikt het Experience Center vanaf Leiden in twintig minuten. We zetten de koffie voor u klaar, tot snel!

Adres
Experience Center Rijswijk
Patrijsweg 4
2289EX Rijswijk

Plan uw route

Openingstijden
Experience Center:
Ma t/m vrij: 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur

Hemelvaartsdag 26 mei: 10.00 - 17.00 uur
Tweede Pinksterdag 6 juni: 12.00 - 17.00 uur

Amslod direct prijsvoordeel

De fietsen van Amslod komen rechtstreeks van de fabrikant, zonder tussenkomst van dure tussenhandel. Door het uitschakelen van die tussenhandel, bespaart u op extra kosten en bent u direct voordeliger uit. Het prijsvoordeel kan oplopen tot wel 40%!