Experience Center Rotterdam
Rotterdam1-Hero-Desktop
Rotterdam1-Hero-Mobiel

Welkom bij het Experience Center Rotterdam! 

Rotterdam is een van de belangrijkste havensteden van de wereld. Maar in deze grote havenstad is ook genoeg groen te vinden. Ontdek de prachtige natuur in het Kralingse bos, Essenburgpark of Bergse bos.

Proefrijden bij fietsenwinkel Rotterdam

Amslod fietsenwinkel Rotterdam is direct gelegen aan het water; de Entrepothaven en Koningshaven van Rotterdam. Met het water als achtergrond kunt u in alle rust de e-bikes van Amslod proefrijden. Met parkeerplaatsen dichtbij, is het Experience Center goed bereikbaar met de auto. U kunt het best parkeren bij de Entrepothaven. Maar ook met de metro vanuit Rotterdam Centraal staat u in slechts 20 minuten voor de deur van het Experience Center Rotterdam. We zetten de koffie alvast klaar!

amslod-prijsvoordeel-e-bikes

Contactgegevens

Het Experience Center Rotterdam is te bereiken in slechts 20 minuten vanuit Ridderkerk, Schiedam en Spijkenisse. En binnen een halfuur bent u vanuit Gouda, Dordrecht en Delft bij het Experience Center Rotterdam.

Adres
Factorij 66, 3071 AV Rotterdam

Plan uw route 

Openingstijden
Ma t/m vrij: 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur

2e paasdag geopend van 12.00 - 17.00 uur

U kunt gratis parkeren op parkeerplaats: de 4 Werelddelen. U ontvangt een gratis uitrijkaart in ons Amslod Experience Center. 

Maak een proefrit

Amslod direct prijsvoordeel

De fietsen van Amslod komen rechtstreeks van de fabrikant, zonder tussenkomst van dure tussenhandel. Door het uitschakelen van die tussenhandel, bespaart u op extra kosten en bent u direct voordeliger uit. Het prijsvoordeel kan oplopen tot wel 40%!

Vraag nu het gratis e-bike magazine aan

Lees alles over de Amslod e-bike collectie in ons gratis E-bike Lifestyle Magazine. 70 pagina's vol inspiratie. 

GEDETAILLEERDE PRIJSINFORMATIE

E-BIKE TESTRESULTATEN

DIRECT DIGITAAL TE LEZEN

ALLE AMSLOD E-BIKES IN EEN OVERZICHT

gratis-e-bike-magazine-amslod