Rotterdam1-Hero-Desktop
Rotterdam1-Hero-Mobiel

Welkom bij het Experience Center Rotterdam! 

Rotterdam is een van de belangrijkste havensteden van de wereld. Maar in deze grote havenstad is ook genoeg groen te vinden. Ontdek de prachtige natuur in het Kralingse bos, Essenburgpark of Bergse bos.

Proefrijden in het bruisende Rotterdam

Het Experience Center is direct gelegen aan het water aan de Entrepothaven en Koningshaven van Rotterdam. Met het water als achtergrond kunt u in alle rust de e-bikes van Amslod proefrijden. Met parkeerplaatsen dichtbij, is het Experience Center goed bereikbaar met de auto. U kunt het best parkeren bij de Entrepothaven. Maar ook met de metro vanuit Rotterdam Centraal staat u in slechts 20 minuten voor de deur van het Experience Center Rotterdam. We zetten de koffie alvast klaar!

illustratie prijsvoordeel e bikes

Contactgegevens

Het Experience Center Rotterdam is te bereiken in slechts 20 minuten vanuit Ridderkerk, Schiedam en Spijkenisse. En binnen een halfuur bent u vanuit Gouda, Dordrecht en Delft bij het Experience Center Rotterdam.

Adres
Factorij 54 - 72, 3071 AV Rotterdam

Plan uw route 

Openingstijden
Ma t/m vrij: 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur

Hemelvaartsdag 26 mei: 10.00 - 17.00 uur
Tweede Pinksterdag 6 juni: 10.00 - 17.00 uur

Amslod direct prijsvoordeel

De fietsen van Amslod komen rechtstreeks van de fabrikant, zonder tussenkomst van dure tussenhandel. Door het uitschakelen van die tussenhandel, bespaart u op extra kosten en bent u direct voordeliger uit. Het prijsvoordeel kan oplopen tot wel 40%!