Nederlandse topkwaliteit, rechtstreeks van fabrikant!
Vragen? 038-202 0808

Welke kosten vallen binnen uw Amslod garantie

Het is belangrijk, indien u aanspraak op garantie wilt maken contact met ons opneemt. Dit kan bij voorkeur via het formulier garantie aanvragen.


Standaard 6 jaar garantie op nieuwe fietsen

Met betrekking tot uw garantie gelden een aantal voorwaarden.
Bij normale behandeling, normaal gebruik en regulier onderhoud geldt een garantietermijn van 6 jaar op materiaal- en constructiefouten. Op het E-bike systeem geldt 2 jaar garantie. Op de accu geldt 3 jaar garantie. Op onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn, zoals bijvoorbeeld banden, zadel, ketting, kettingbladen, tandwielen, kabels, pedalen en remblokken, wordt geen garantie gegeven tenzij er sprake is van constructie- en/of materiaalfouten. Voor verdere garantievoorwaarden verwijzen wij naar onze algemene voorwaarden. Deze bepalingen gelden uitsluitend voor de eerste eigenaar. Amslod beoordeelt uiteindelijk of de reparatie onder garantie gedaan kan worden. Alvorens u een reparatie onder garantie elders wilt laten uitvoeren, verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice.


Hoe maakt u aanspraak op uw garantie?

Op welke wijze kunt u aanspraak maken op uw garantie?
Neem in alle gevallen contact op met onze klantenservice via het formulier garantie aanvragen en stuur indien mogelijk foto’s als bijlage mee. Op deze manier kunnen wij beoordelen of er sprake is van garantie. Mocht het redelijkerwijs niet mogelijk zijn om het defect op die wijze vast te stellen dan zal de fiets door ons fysiek moeten worden beoordeeld.