Garantie
Service-pagina-GarantieGarantie-Mobielnew
Service-pagina-GarantieGarantie-desktopnew

Uniek in Nederland: 3 jaar Premium garantie

Amslod geeft als enige merk 3 jaar volledige garantie op Launch Edition e-bikes

Zorgeloos elektrisch fietsen

Wie voor een Amslod kiest, kiest voor veiligheid en kwaliteit. Gefabriceerd met de allerbeste onderdelen, met gepatenteerde aluminium frameconstructies, en de modernste e-bike elektronica. 

Alle Launch Edition e-bikes hebben standaard de Amslod Premium garantie. Deze biedt 3 jaar lang volledige garantie aan huis. Alle onderdelen van de Amslod Launch Edition e-bikes vallen onder de Premium garantie*. Ook kostbare elektronica zoals accu’s, kleurenbeeldschermen en elektromotoren; ze worden kosteloos aan huis vervangen of gerepareerd door gediplomeerde Amslod fabrieksmonteurs. Dit betekent onbezorgd fietsen, zonder onvoorziene hoge kosten. 3 jaar aan huis garantie, overal in Nederland.

Alle onderdelen.
Geen voorrijkosten.
Geen arbeidsloon.

*slijtagedelen uitgezonderd.

Service-pagina-GarantienieuwGarantie-USPs

Een kwestie van geloven in klasse en service

Nieuwe Amslod fietsen worden gratis aan huis afgeleverd en volledig afgesteld naar uw behoeften. Amslod e-bikes worden gebouwd volgens de hoogste fabricagenormen in de fietsindustrie en zijn getest onder de extreemste omstandigheden. Deze uitzonderlijke kwaliteit geeft Amslod het vertrouwen om steevast de langste garantieperiode te geven: drie jaar op de Launch Edition e-bikes. 

36 maanden Amslod-accucapaciteit garantie

Elke accu, zoals bijvoorbeeld van een telefoon, een auto, of van een elektrische fiets, wordt elke maand in capaciteit een beetje minder. Naast het tijdsverloop heeft ook het aantal keren opladen (laadcylus) effect op de accucapaciteit. Wat mag u als consument nu precies verwachten? Veel fabrikanten zijn hierover onduidelijk of melden zelfs niets. Amslod is klip en klaar hierover. 

Download hier het Amslod-Accucapaciteit garantie overzicht > 

Welke kosten vallen binnen uw Amslod garantie

Het is belangrijk, indien u aanspraak op garantie wilt maken contact met ons opneemt. Dit kan bij voorkeur via het formulier garantie aanvragen

3 jaar aan huis garantie

Voor alle Amslod-fietsen (aangeschaft na 1 november 2018), geldt een garantietermijn van zes jaar op het frame van de e-bike. Voor de Launch Edition e-bikes geldt op alle overige onderdelen (inclusief accu’s, kleurenbeeldschermen en elektromotoren) een garantietermijn van drie jaar. Uitgezonderd van garantie zijn slijtageonderdelen (zoals de banden en de ketting). Voor verdere garantievoorwaarden verwijzen wij naar onze algemene voorwaarden. Deze bepalingen gelden uitsluitend voor de eerste eigenaar. Amslod beoordeelt uiteindelijk of de reparatie onder garantie gedaan kan worden. Alvorens u een reparatie onder garantie elders wilt laten uitvoeren, verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice. 

Hoe maakt u aanspraak op uw garantie?

Neem in alle gevallen contact op met onze klantenservice via het formulier 'Reparatie aanvragen' en stuur indien mogelijk foto’s als bijlage mee. Op deze manier kunnen wij beoordelen of er sprake is van garantie. Mocht het redelijkerwijs niet mogelijk zijn om het defect op die wijze vast te stellen dan zal de fiets door ons fysiek moeten worden beoordeeld.