Veilig met Amslod
HeaderDesktopVeiligResponsive

Veilig met Amslod

Amslod e-bikes: Uniek in veiligheid!

Lees meer over de veiligheid van onze e-bikes

Bij Amslod staat veiligheid voorop. Tijdens het ontwerpen van onze fietsen wordt er rekening gehouden met allerlei factoren die de veiligheid van de e-bike en de fietser beïnvloeden. Op deze pagina lichten we toe wat deze factoren zijn en over welke unieke eigenschappen onze e-bikes beschikken om zo veilig mogelijk te fietsen.  

  • Geïntegreerd remlicht

  • Anti-lek banden

  • Smooth start-stop functie

  • Remmen met ABS

 

VeiligmetAmslodAfb

Zichtbaar veilig met ons ingebouwde remlicht

Wees ook zichtbaar voor anderen

Bij Amslod hebben we een uniek geïntegreerd remlicht in de bagagedrager. Als u remt, gaat het stijlvol weggewerkte remlicht automatisch aan. Hierdoor bent u beter zichtbaar voor andere weggebruikers tijdens het remmen. Dit vergroot niet alleen uw eigen veiligheid, maar ook die van anderen.

Veilig met Amslod

Veilig op weg met Amslod anti-lek banden

Nooit bandenpech onderweg 

Ontdek onze anti-lek banden. Onze fietsen zijn uitgerust met speciaal ontworpen e-bike banden die minder snel lek raken dan traditionele banden. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw fietstocht zonder te vrezen voor lekke banden. Tijdens het fietsen merkt u geen verschil. 

SpecsBanden2

Altijd controle over uw e-bike

Vloeiend fietsplezier

Al onze moderne e-bikes beschikken over de ‘Smooth Start-Stop’-functie. Dit zorgt voor een geleidelijke en veilige start en stop, zelfs op een heuvel. Hierdoor voorkomt u onverwachte bewegingen en behoudt u altijd de controle over uw fiets. Wel zo veilig!

SpecsControle2

Betrouwbaar remmen

Met ons unieke antiblokkeersysteem 

De remmen zijn misschien wel het belangrijkste onderdeel van uw e-bike. Er is dan ook goed over nagedacht. Onze e-bikes beschikken over veilige remmen met antiblokkeersysteem (ABS). Hierdoor wordt het remvermogen van de e-bike aanzienlijk vergroot en is de remweg korter. Dit resulteert in een veilige en betrouwbare remervaring. Test het zelf: maak vrijblijvend een proefrit bij een Experience Center in de buurt.

SpecsRemmen2
SfeerVeilig2

Veiligheid voorop

Bij Amslod vinden wij uw veiligheid het allerbelangrijkst en daarom blijven we innoveren om de beste en meest veilige elektrische fietsen te kunnen te kunnen bieden. Wilt u meer weten over onze veiligheidseigenschappen? Vraag één van onze adviseurs bij een Experience Center in de buurt.

ONTDEK DE AMSLOD E-BIKE IN ONZE EXPERIENCE CENTERS

Kom naar de Amslod Experience Centers en ontdek alles over onze e-bikes. Onze e-bike adviseurs staan voor u klaar met deskundig advies en een vrijblijvende proefrit. Test in alle rust de e-bike collectie van Amslod.