Waarom Amslod
Waarom-Amslodrechtstreeks-desktop
Waarom-Amslod_mobiel
  • A-kwaliteit e-bikes
  • Direct leverbaar
  • Grootste actieradius
  • Compleet dekkend servicenetwerk
  • Tot 5 jaar garantie

Goedkope elektrische fiets; daarom amslod!

Zoekt u een goedkope elektrische fiets? U vindt het bij Amslod! Betaalbare elektrische fietsen, maar wel van een uitstekende kwaliteit. De A van Amslod! Maar wie is Amslod en hoe kunnen wij de e-bikes zo goedkoop leveren? We leggen het graag uit.

Amslod: het snelst groeiende e-bike merk

Sinds 2015 is Amslod in razend tempo gegroeid tot een van de grootste e-bike merken van Nederland. Wat ons zo uniek maakt? Bij Amslod krijgt u een fiets van hoge kwaliteit, voor een fijne prijs. Bij Amslod vindt u dus ook zeker een betaalbare elektrische fiets. 

Beste e-bike van Nederland

De elektrische fietsen van Amslod komen keer op keer als beste uit de test. Zowel onze voorwielmotor als onze middenmotorfietsen zijn als beste getest door gerenommeerde testers, zoals ANWB en kieskeurig.nl. 

Goedkope elektrische fiets; tot 40% voordeliger!

De goedkope elektrische fiets van Amslod wordt ontwikkeld in de Amslod fabriek en rechtstreeks van de fabrikant aan u geleverd. Zo kunnen wij vele tussenstappen overslaan, zoals tussenhandelaren. Door het uitschakelen van deze tussenhandel, bespaart u op extra kosten en bent u direct tot wel 40% voordeliger uit. 

Gratis proefrit aan huis 

Wilt u onze goedkope e-bike testen? Onze medewerkers komen graag bij u thuis voor een gratis proefrit. Zo kunt u in uw vertrouwde omgeving en in alle rust de e-bikes van Amslod proberen. Want voor de beste indruk is het belangrijk dat u de fiets eerst uitvoerig probeert en test. Onze e-bike adviseurs zijn elke dag bij u in de buurt en komen vrijblijvend bij u zodat u alle Amslod fietsen in alle rust kunt proefrijden. 

Tot 5 jaar garantie

dfth Wie voor een Amslod kiest, kiest voor A-kwaliteit en veiligheid. Onze e-bikes worden gemaakt met de allerbeste onderdelen, gepatenteerde aluminium frameconstructies en de modernste e-bike technieken. Onze gedetailleerde garantievoorwaarden geven duidelijkheid over de garantie van Amslod. Lees de volledige garantievoorwaarden

Bij Amslod bieden we tot 5 jaar verlengde productgarantie bij onze e-bikes. Ontdek al onze e-bikes en de verschillende uitvoeringen bij een Experience Center in de buurt.

 

amslod-prijsvoordeel-e-bikes

De unieke eigenschappen van een Amslod e-bike

Klik op een van onderstaande knoppen voor meer informatie.

Vraag nu het gratis e-bike magazine aan

Lees alles over de Amslod e-bike collectie in ons gratis E-bike Lifestyle Magazine. 70 pagina's vol inspiratie. 

GEDETAILLEERDE PRIJSINFORMATIE

E-BIKE TESTRESULTATEN

DIRECT DIGITAAL TE LEZEN

ALLE AMSLOD E-BIKES IN EEN OVERZICHT

gratis-e-bike-magazine-amslod