Waarom Amslod
Waarom-Amslodrechtstreeks-desktop
Waarom-Amslod_mobiel
  • Hoogste klanttevredenheid in NL
  • Best geteste e-bikes
  • Grootste actieradius
  • Snelle service aan huis
  • Premium aan huis garantie

Goedkope elektrische fiets; daarom amslod!

Zoekt u een goedkope elektrische fiets? U vindt het bij Amslod! Betaalbare elektrische fietsen, maar wel van een uitstekende kwaliteit. De A van Amslod! Maar wie is Amslod en hoe kunnen wij de e-bikes zo goedkoop leveren? We leggen het graag uit.

Amslod: het snelst groeiende e-bike merk

Sinds 2015 is Amslod in razend tempo gegroeid tot een van de grootste e-bike merken van Nederland. Wat ons zo uniek maakt? Bij Amslod krijgt u een fiets van hoge kwaliteit, voor een fijne prijs. Bij Amslod vindt u dus ook zeker een betaalbare elektrische fiets. 

Beste e-bike van Nederland

De elektrische fietsen van Amslod komen keer op keer als beste uit de test. Zowel onze voorwielmotor als onze middenmotorfietsen zijn als beste getest door gerenommeerde testers, zoals ANWB en kieskeurig.nl. 

Goedkope elektrische fiets; tot 40% voordeliger!

De goedkope elektrische fiets van Amslod wordt ontwikkeld in de Amslod fabriek en rechtstreeks van de fabrikant aan u geleverd. Zo kunnen wij vele tussenstappen overslaan, zoals tussenhandelaren. Door het uitschakelen van deze tussenhandel, bespaart u op extra kosten en bent u direct tot wel 40% voordeliger uit. 

Gratis proefrit aan huis 

Wilt u onze goedkope e-bike testen? Onze medewerkers komen graag bij u thuis voor een gratis proefrit. Zo kunt u in uw vertrouwde omgeving en in alle rust de e-bikes van Amslod proberen. Want voor de beste indruk is het belangrijk dat u de fiets eerst uitvoerig probeert en test. Onze e-bike adviseurs zijn elke dag bij u in de buurt en komen vrijblijvend bij u zodat u alle Amslod fietsen in alle rust kunt proefrijden. 

3 jaar aan huis garantie 

Heeft u een van de goedkope elektrische fietsen van Amslod gekocht? Na deze aanschaf verlenen we gratis en uitgebreide service aan huis. Reparaties aan uw e-bike kunnen immers het best gerepareerd worden door de fabrikant zelf. Waar u in Nederland ook bent; thuis, op uw werk of op uw vakantieadres in Nederland; onze mobiele service monteurs zijn altijd dichtbij. Bij Amslod krijgt u bij aankoop van een Launch Edition e-bike gratis 3 jaar volledige garantie op uw fiets.

amslod-prijsvoordeel-e-bikes

De unieke eigenschappen van een Amslod e-bike

Klik op een van onderstaande knoppen voor meer informatie.

Vraag nu het gratis e-bike magazine aan

Lees alles over de Amslod e-bike collectie in ons gratis E-bike Lifestyle Magazine. 70 pagina's vol inspiratie. 

GEDETAILLEERDE PRIJSINFORMATIE

E-BIKE TESTRESULTATEN

DIRECT DIGITAAL TE LEZEN

ALLE AMSLOD E-BIKES IN EEN OVERZICHT

magazine_inzet1blauw