Fiets deze zomer de alternatieve Amslod Drentse Fiets4daagse
BLOG
HANDIGE TIPS, HET LAATSTE NIEUWS EN DE LEUKSTE VERHALEN
Blog11fiets4daagseBlog-mobiel-+-post
maandag 20 juli 2020 - Anne

Fiets deze zomer de alternatieve Amslod Drentse Fiets4daagse

Ieder jaar organiseert de Amslod Drentse Fiets4Daagse een vierdaags fietsspektakel in de provincie Drenthe. Vanuit zeven startplaatsen fietsen duizenden deelnemers elke zomer de mooiste routes waar natuur en cultuur elkaar kruisen. Vanwege de Corona-crisis is dit jaar echter anders dan anders. De Fiets4Daagse zoals u gewend bent, wordt verplaatst naar 2021. Maar gelukkig kunt u nu deelnemen aan de Alternatieve Amslod Drentse Fiets4Daagse!

Trek erop uit deze zomer

De alternatieve Amslod Drentse Fiets4Daagse is dé mogelijkheid om deze zomer toch heerlijk te fietsen in het mooie Drenthe en een echte Fiets4Daagse medaille te verdienen. U zoekt zelf vier prachtige routes van 40 km uit, die over vier verschillende dagen gefietst worden.

Ga met uw partner of gezin erop uit en ontdek deze zomer de prachtige natuur van Drenthe. De Amslod Drentse Fiets4Daagse is al jaren de grootste en populairste fietsvierdaagse van Nederland. Dat komt natuurlijk mede door de prachtige plekken die in Drenthe te ontdekken zijn.

Blog-module-Foto-StramienBlog-mobiel-+-post-20210517140250056

Schrijf u in

Om mee te doen koopt u een deelnameformulier à € 5,00 per persoon . Na het fietsen van de vier routes, stuurt u het ingevulde formulier op naar de organisatie en ontvangt dan in september uw medaille. Een leuke zomerse bezigheid voor uw gezin bijvoorbeeld!

Er zijn veel prachtige routes ontwikkeld in Drenthe. Veel routes zijn te vinden op ROUTE.NL  en DRENTHE.NL.

Voorwaarden voor deelname aan de Alternatieve Drentse Fiets4Daagse:
Fiets tussen 1 juli en 1 september de alternatieve Amslod Drentse Fiets4Daagse. Dit doet u door vier dagen een route van 40 km te fietsen. De voorwaarden:

  • Fiets de routes in de provincie Drenthe;
  • Houd u aan de maatregelen van het RIVM en Rijksoverheid omtrent COVID-19;
  • Stuur het ingevulde formulier in als bewijs dat u vier verschillende dagen, vier verschillende routes hebt gefietst;
  • Alleen formulieren waarvoor betaald is, worden in behandeling genomen door de organisatie.

Als u aan bovenstaande voorwaarden voldoet, ontvangt u als herinnering een mooie medaille! Bovendien is het een goede training voor de editie van 2021.

Blog-2-Aston-brug-afbeelding-1Blog-mobiel-+-post-20210517111014939

Amslod hoofdsponsor van de Drentse Fiets4Daagse

Amslod heeft zicht dit jaar verbonden aan de Drentse Fiets4Daagse als hoofdsponsor. “We vinden het belangrijk om actief te zijn in de regio waar we vandaan komen. Daarom verbinden we ons graag aan de Drentse Fiets4Daagse” zeggen Bert Jonkeren en Ronald Meppelink, eigenaren van Amslod. “De Drentse Fiets4Daagse is al decennia lang een begrip in de provincie en we zijn blij dat we als hoofdsponsor een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het succes van het evenement”.

Jan Broertjes, voorzitter van de stichting Drentse Fiets4Daagse: “We zijn trots op deze samenwerking. Amslod past als producent van elektrische fietsen als geen ander bij deze organisatie. We kijken dan ook met veel enthousiasme uit naar onze samenwerking”. Dat belooft veel goeds voor de editie in 2021!

Meedoen aan de alternatieve Fiets4Daagse maar nog geen e-bike? Bekijk en test ze in een van onze 15 Experience Centers of plan een proefrit bij u in de buurt!