Alles over de nieuwste Amslod e-bike: Eton E-MD-600
BLOG
HANDIGE TIPS, HET LAATSTE NIEUWS EN DE LEUKSTE VERHALEN
Blog4EtonFotoStramien2022Blogmobielpost
maandag 4 april 2022 - Sanne

Alles over de nieuwste Amslod e-bike: Eton E-MD-600

PREMIUM PLUS COLLECTIE

U bent zich aan het oriënteren op een nieuwe elektrische fiets, maar welke e-bike past bij ? De keuze voor een e-bike is een persoonlijke. Een e-bike schaft u tenslotte voor een langere periode aan en dus wilt u er zeker van zijn dat deze bij uw wensen past. Maak kennis met de allernieuwste toevoeging aan de Amslod collectie: de Eton E-MD-600! Deze revolutionaire e-bike heeft een accu die volledig in het frame is geïntegreerd, een extra krachtige motor met krachtsensor en nog veel meer! In dit blog leest u alles over de nieuwe Eton E-MD-600.

Blog-4-Eton-Foto-Stramien2022Tekengebied-1

Revolutionair en krachtig

De Eton E-MD-600 is een echte allrounder. Uniek is de geïntegreerde accu. De krachtige accu van 600 wattuur capaciteit geeft u de mogelijkheid om een flinke fietstocht te rijden. Naast de krachtige accu beschikt de e-bike over een krachtige middenmotor van 80 N·m en met de krachtsensort biedt de Eton u de meest natuurlijke fietservaring. Met deze e-bike kunt u in elk landschap onbezorgd fietsen. Geen heuvel is te hoog voor de stijlvolle Eton, het is een echte krachtpatser.

Fiets u regelmatig uitdagende fietstochten? Dan is de Eton E-MD-600 een aanrader. Of u nu een fietsroute door de Alpen gaat maken of Nederland ontdekt tijdens een fietsvakantie, met de Eton zit u gegarandeerd goed. De elektrische fiets heeft de nieuwste e-bike technologie met het 43-volt elektrische systeem. Het lcd-kleurendisplay heeft geavanceerde snufjes en is tegelijkertijd gebruikersvriendelijk.

Eton-01-20220401093626649

Prachtig nieuw design

De Eton E-MD-600 heeft een prachtig nieuw design en beschikt over een zeer hoog afwerkingsniveau. De lasnaden zijn perfect afgewerkt en het frame is gespoten in de stijlvolle groene kleur ‘Forest Green’. De fraaie matzwarte accenten maken het een fiets met allure. Op deze e-bike wilt u gezien worden. De geïntegreerde accu in het frame geeft de Eton een moderne uitstraling en biedt optimaal gebruikersgemak. De Eton is de elektrische fiets die perfect bij uw past als u houdt van design en kracht. Het is tenslotte belangrijk dat de eigenschappen van een e-bike bij uw wensen passen.

Wist u dat de lage trapas van de Eton het gebruik van de e-bike nog gemakkelijker en veiliger maakt? Ervaar het zelf tijdens een vrijblijvende proefrit.

Blog-4-Eton-Foto-Stramien2022Tekengebied-3

Maak een gratis proefrit

De beste manier om te kiezen welke e-bike bij u past is om deze uit te proberen! Tijdens het maken van een proefrit test u de e-bike en beantwoordt onze e-bike adviseur al uw vragen. De allernieuwste e-bikes van de Premium Plus Collectie: Eton E-MD-600 en Kent E-LD-600, zijn geheel gratis en zonder afspraak te testen bij onze Experience Centers. Bekijk de locaties en actuele openingstijden.

Wilt u een persoonlijke afspraak bij een Amslod Experience Center plannen? Dat kan eenvoudig via de afsprakenplanner.

Liever de Amslod e-bikes proefrijden in uw eigen omgeving? Geen probleem! Amslod komt graag na u toe voor een gratis proefrit. Een vrijblijvende proefrit vraagt u eenvoudig aan via het online formulier.

Blog-4-Eton-Foto-Stramien2022Tekengebied-2