Amslod Newton F-LV-540 - De tijdloze Amslod e-bike met voorwielmotor
BLOG
HANDIGE TIPS, HET LAATSTE NIEUWS EN DE LEUKSTE VERHALEN
Blog Newton Header 3 - kopie
maandag 13 maart 2023 - Aniek

Amslod Newton F-LV-540 - De tijdloze Amslod e-bike met voorwielmotor

Modern en sportief uiterlijk

Tussen de Carlton, Hamilton en Highland is de Newton onmisbaar in de Comfort Flow collectie. De Newton in de kleur ‘Jet Black’ is met zijn stijlvolle en subtiele rode details een sportieve en moderne verschijning. De e-bike met een sterk maar lichtgewicht aluminium frame beschikt over een duurzame accu met 540 Wh vermogen. De Newton matcht perfect met de Highland: praktisch dezelfde Amslod e-bike maar met een hogere instap. De e-bikes uit de Comfort Flow collectie zijn van Nederlands ontwerp: gericht op en uitermate geschikt voor het vlakke Nederlandse landschap. 

Blog 2 Newton 2

Ultiem fietscomfort

Op uw e-bike stappen is nog nooit zo makkelijk geweest; de Newton heeft namelijk een ultra lage instap. Ideaal! De instap is overigens niet het enige gebruiksvriendelijke detail dat deze e-bike te bieden heeft wat betreft comfort. De unieke trapkrachtsensor geeft u soepele ondersteuning waar nodig; het frame is zo ontworpen dat u tijdens het fietsen een comfortabele en ergonomische houding aanneemt. Daarnaast beschikt het stuur over lederen handvatten met polsondersteuning en zorgt het ‘Gel Comfort’ zadel met geveerde zadelpen voor, zoals de naam al zegt, optimaal zitcomfort. Als u het comfort zelf eens wilt ervaren kunt u de Newton in alle rust komen proefrijden bij een Experience Center bij u in de buurt.  

Blog 2 Newton 3

E-bike specificaties

  • Laag in onderhoud door de borstelloze voorwielmotor, gesloten kettingkast en schijfrem
  • Geruisloze maar krachtige voorwielmotor met aandrijving tot 50 Nm
  • Waterproof Amslod Lite lcd-kleurendisplay: alle details van uw fietsrit in één overzicht
  • Amslod Dynamic Drive: kies uit één van de 3 ondersteuningsmodi
  • LED voor- en achter verlichting met geïntegreerd remlicht
  • Trapkrachtsensor voor comfortabele ondersteuning waar nodig
  • Weinig kracht vereist om de motor te activeren

Zelf het fietscomfort van de Newton ontdekken? Maak vrijblijvend een proefrit bij een Experience Center in de buurt.

Blog 2 Newton 4

Geschikt voor iedereen

Ook wanneer u iets minder goed te been bent: voorwielmotoren zijn uitermate geschikt voor iedereen. Dit komt doordat u door een e-bike met voorwielmotor als het ware vooruit wordt getrokken; zo hoeft u bijvoorbeeld minder kracht te zetten om vanuit stilstaande positie weer op te starten. Aan de hand van uw voorkeur maakt u de keus voor welk model u gaat. Enthousiast geworden over de Amslod Newton? Of twijfelt u over het aanschaffen van een e-bike met voorwiel- en wilt u hierover worden geadviseerd? Ervaar de rijeigenschappen van een voorwielmotor e-bike zelf in een Amslod Experience Center in de buurt.