Blog

Fietsroutes

In dit blog delen we een gratis én unieke fietsroute met u: een prachtige fietstocht door Drenthe die u de indrukwekkende natuur van deze provincie laat zien. Dit prachtige stukje Nederland ontdekt u natuurlijk op uw Amslod e-bike!

In dit blog leest u alles over de prachtige fietsroute die door het unieke rivierenlandschap van de IJssel gaat. Dit unieke landschap werd in de middeleeuwen al ontdekt door de boeren. Tijdens deze fietsroute geniet u van een cultuurlandschap waarin de omgang met water centraal staat.

Op zoek naar inspiratie voor een mooie fietsroute? In dit blog delen we een gratis én unieke fietsroute met u: een prachtige fietstocht door Noord-Holland die laadt zien hoe de provincie in het verleden het water als bondgenoot gebruikte. De route is opgesteld aan de hand van knooppunten, zodat u gemakkelijk de route kunt fietsen.

Nederland is het ultieme fietsland, het vlakke landschap en de goede infrastructuur bieden zorgeloos fietsplezier! Het fietsen zit dan ook in onze Nederlandse cultuur. Door heel Nederland zijn prachtige recreatieve fietsroutes te vinden. Ga er op uit met uw Amslod e-bike en ontdek Nederland.