Fietsroutes
Blog

Fietsroutes

Het fietsseizoen is weer begonnen! De dagen worden langer en het weer wordt aangenamer. We delen graag een mooie fietsroute met u om het seizoen af te trappen. Lees in dit blog alles over de route langs de Meppelse Grachten en Luilekkerland!

In dit blog delen we een gratis én unieke fietsroute met u: een indrukwekkende fietstocht van maar liefst 100 kilometer langs de ‘Big Five’ van Drenthe. Beleef de rijke historie en prachtige natuur van deze noordelijke provincie fietsend op uw Amslod e-bike. Deze unieke fietsroute biedt u de mogelijkheid om vijf van de tweeënvijftig Hunebedden te bezichtigen. Stap op uw Amslod e-bike en ontdek Drenthe.

In dit blog delen we een gratis én unieke fietsroute met u: een geweldige fietstocht door Hilversum, Lage Vuursche en Nieuw-Loosdrecht. Vanaf het groenste vliegveld van Nederland (be)landt u zo in het authentieke dorpje Lage Vuursche. Bewonder de indrukwekkende natuur en het stromende water fietsend op uw Amslod e-bike!

In dit blog delen we een gratis én unieke fietsroute met u: een fietstocht door de omgeving van Sneek. De provincie Friesland is de ideale locatie om even lekker weg te gaan in eigen land. Het landschap van Friesland is waterrijk en Sneek is de watersportstad van de provincie. Tijdens de fietsroute geniet u van een mooi stukje Nederland. Ontdek het met uw Amslod e-bike!

In dit blog delen we een gratis én unieke fietsroute met u: een prachtige fietstocht door Noordoost-Brabant. In Brabant slingert de Maas mede langs drie karakteristieke vestingstadjes: Grave, Ravenstein en Megen. U kunt zich in deze regio verwonderen over de historische plaatsjes. Een deel van dit gebied viel lange tijd onder Duitse vorstendommen, waar godsdienstvrijheid heerste. Geestelijken zochten hun toevlucht in de vele katholieke kerken en kloosters. De fietsroute is opgesteld aan de hand van knooppunten, zodat u gemakkelijk de route kunt fietsen.

In dit blog delen we een gratis én unieke fietsroute met u: een prachtige fietstocht door Drenthe die u de indrukwekkende natuur van deze provincie laat zien. Dit prachtige stukje Nederland ontdekt u natuurlijk op uw Amslod e-bike!