In de spotlight: de Luton E-MV-540!
BLOG
HANDIGE TIPS, HET LAATSTE NIEUWS EN DE LEUKSTE VERHALEN
Blog Luton header 2
donderdag 16 februari 2023 - Aniek

In de spotlight: de Luton E-MV-540!

Tijdloos e-bike design

De Luton is vast al eens op uw beeldscherm voorbijgekomen. De fiets heeft een opvallende modern en sportieve uitstraling. Op de tijdloze kleur ‘Silver Chalk’ raakt u nooit uitgekeken. De Luton in maat M is geschikt voor veel mensen: de fiets past perfect bij lichaamslengte 160-185cm.

De Luton proefrijden? De e-bike  is direct leverbaar. Bekijk onze lopende acties via amslod.nl

Blog foto 2

Amslod Dynamic Drive

Tijdens uw fietstocht kunt u op het display duidelijk uw fietsgegevens zien. Zo ziet u bijvoorbeeld uw snelheid, afstand, modus en het batterijpercentage van uw accu. Met Amslod Dynamic Drive kiest u eenvoudig een van de 3 ondersteuningsmodi: ECO, TOER of SPORT. Zo heeft u altijd de perfecte ondersteuning tijdens het fietsen.

One Key

Praktisch aan de Luton is dat deze e-bike net als alle andere Amslod e-bikes beschikt over het ‘One-Key’ systeem. De sleutel past daarmee zowel in het AXA Defender-slot als in de accu. Handig!

Blog foto 3

Krachtige Amslod middenmotor

Anders dan een elektrische stadsfiets is deze e-bike ook perfect voor langere afstanden. De grote accu gaat met een capaciteit van 540 Wh langer mee. De krachtige middenmotor met 80 Newtonmeter aandrijving en krachtsensor is sterk genoeg voor uitdagende landschappen.

Veilige e-bike verlichting

Met de Luton heeft u goed zicht en bent u goed zichtbaar in het donker. Met het Spanninga Axendo 40 voorlicht met een lichtopbrengst van 40 Lux kunt u goed zien wat er voor u gebeurt. Ook het geïntegreerde achterlicht is helder en bevat een automatisch remlicht. Zo weten ook medeweggebruikers dat u remt! Wel zo veilig.  

Blog foto 4

Test de Luton zelf

Bent u enthousiast geworden over de Luton en wilt u de e-bike testen? U kunt de Luton vrijblijvend proefrijden bij een Experience Center bij u in de buurt of bij u thuis. Maak gemakkelijk een afspraak via amslod.nl.