Nieuws
Blog

Nieuws

Amslod verbindt zich ook dit jaar aan de Drentse Fiets4Daagse als trotse hoofdsponsor! Een perfecte match, al zeggen we het zelf. Onze vestiging in Meppel, waar ook onze oorsprong ligt, staat midden in de prachtige fietsprovincie Drenthe, waar de Drentse Fiets4Daagse al decennialang een begrip is. We zijn blij dat we ook dit jaar actief mogen bijdragen aan dit mooie evenement.

Van 19 tot en met 22 juli 2022 vindt de Amslod Drentse Fiets4Daagse voor jong en oud plaats. Tijdens het vierdaagse fietsspektakel is het genieten van de natuur en cultuur in Drenthe. Vanuit zes startlocaties fietsen deelnemers dwars door Drenthe met Amslod!

De Amslod Drentse Fiets4Daagse gaat door! Van 13 tot en met 16 juli 2021 vindt het vierdaagse fietsspektakel voor jong en oud plaats. Ook dit jaar is het vier dagen lang genieten van de natuur en cultuur in Drenthe. Vanuit zeven startlocaties fietsen deelnemers dwars door Drenthe met Amslod.

Fietsen is gezond, dat weten we allemaal. Maar is fietsen op een e-bike ook gezond? Er zijn verschillende meningen over, want is het fietsen met ondersteuning nou echt goed voor uw gezondheid? Of zorgt de ondersteuning ervoor dat gezondheidsvoordelen teniet worden gedaan? In dit blog geven we u het antwoord!

De herfst zit vol prachtige kleuren! De natuur is tijdens de herfstmaanden misschien wel op z’n mooist. Tijdens een fietstocht in de herfst is het puur genieten van het prachtige uitzicht. In dit blog delen we wat handige herfsttips plus een aantal lekkere herfstrecepten!

Ieder jaar organiseert de Amslod Drentse Fiets4Daagse een vierdaags fietsspektakel in de provincie Drenthe. Vanwege de Corona-crisis is dit jaar echter anders dan anders. De Fiets4Daagse zoals u gewend bent, wordt verplaatst naar 2021. Maar gelukkig kunt u nu deelnemen aan de Alternatieve Amslod Drentse Fiets4Daagse!