Trek erop uit! Gratis fietsroute: Landen in Lage Vuursche
BLOG
HANDIGE TIPS, HET LAATSTE NIEUWS EN DE LEUKSTE VERHALEN
Bloggratisfietsroutelagevuursche - kopie
woensdag 25 mei 2022 - Sanne

Trek erop uit! Gratis fietsroute: Landen in Lage Vuursche

Stap op uw Amslod e-bike en ontdek het groenste vliegveld van Nederland! - Hilversum

In dit blog delen we een gratis én unieke fietsroute met u: een geweldige fietstocht door Hilversum, Lage Vuursche en Nieuw-Loosdrecht. Vanaf het groenste vliegveld van Nederland (be)landt u zo in het authentieke dorpje Lage Vuursche. Tijdens deze fietsroute kunt u genieten van voldoende afwisseling in rust en beleving. Bewonder de indrukwekkende natuur en het stromende water fietsend op uw Amslod e-bike!

PuntenHilversum

In het kort

Afstand: circa 45 km

Duur: ongeveer 2 uur

Start: Noodweg , 1231XL Hilversum

www.fietsnetwerk.nl/fietsroutes/fietsroute-landen-in-lage-vuursche

Fietsroute: Landen in Lage Vuursche

Vanaf het groenste vliegveld van Nederland landt u in het dorpje Lage Vuursche. Tijdens het fietsen op uw Amslod e-bike ziet u de vele vliegactiviteiten in de lucht voorbij komen. Neem gerust even pauze op één van de bankjes en geniet van het indrukwekkende uitzicht. Deze fietsroute is geschikt voor elk seizoen van het jaar! Van de zon die doorkomt tijdens de eerste lentedagen tot aan de late nazomerdagen. Gedurende alle seizoenen is er in dit gebied genoeg te zien, onderweg komt u langs heide, bos en water.

Uniek aan deze fietsroute is dat u tijdens een pauzemoment plaats kunt nemen op één van de gezellige terrassen midden in de natuur. Het is extra genieten wanneer de zon begint te schijnen. Wanneer u uw fietsroute vervolgt komt u langs de Kortenhoefse-en Loosdrechtse plassen. Op uw Amslod e-bike bekijkt hier u de watersportactiviteiten. Naast de activiteiten heerst er ook rust in dit gebied. Een deel van de plassen zijn uitgeroepen tot beschermd gebied. Verschillende dieren leven in deze omgeving. Trek erop uit en stap op uw Amslod e-bike!

KaartHilversum

De fietsroute op uw telefoon

De fietsroute is opgesteld aan de hand van knooppunten, zodat u gemakkelijk de route kunt fietsen. Scan de onderstaande QR-code en bekijk de knooppunten van de fietsroute op uw mobiele telefoon, wel zo makkelijk!

Wanneer u de gratis Fietsnetwerk App download heeft u tijdens uw fietsroute alle actuele informatie bij de hand. U leest uitgebreide informatie over de omgeving en de bezienswaardigheden. Daarbij voorziet de app u van informatie over pauzeplaatsen. De pauzeplaatsen kunt u eventueel combineren met een hapje en drankje.

QR-CodeHilversum

We wensen u veel fietsplezier gedurende de fietsroute door Hilversum, Lage Vuursche en Nieuw-Loosdrecht. Gaat u deze fietsroute fietsen, dan ontvangen we graag een leuke foto van uw fietstocht via klantiskoning@amslod.nl. De origineelste en leukste foto’s worden door ons op social media geplaatst!

Nog geen Amslod e-bike?

De beste manier om te kiezen welke e-bike bij u past is om deze uit te proberen! Onze Experience Centers zijn gevestigd door heel Nederland. Wilt u een persoonlijke afspraak plannen? Dat kan eenvoudig via de afsprakenplanner.

Liever de Amslod e-bikes testen in uw eigen omgeving? Geen probleem! Amslod komt graag na u toe voor een gratis proefrit. Een vrijblijvende proefrit vraagt u eenvoudig aan via het online formulier.